don't let the fear of falling keep you from flying
08 Jan 2013, 19:34
  • Se incrunta putin, privindu-l pe Mark, constienta fiind ca si el o priveste.
    " Adica vom dormi afara?" intreba ea ironic, la prima fraza a lui Mark. Apoi mima un Aaaa! smecheresc, facandu-u cu ochiul. Se lasa trasa pana in fata casei, unde deschise din nou gura.
    " Nu cred ca este o casa cu o singura incapere. Sigur ai si tu o baie, nu? intreba, strambandu-se putin, fara ca barbatul sa o vada. Ceea ce ii placea la casuta aceea, era simplitatea ei. Ea locuia intr-o casa cat trei mamuti si avea vreo trei bai. Era prea.. luxos. Nu asa copilarise. De aceea ducea dorul casutelor ca aceea. Destinul facuse bine ca-l alesese pe Mark drept baiatul care sa fie in Pestera cand Agnes urma sa Apara.
    Privi tocul usii care era mult mai inalt decat ea, apoi coridorul din fata ei, cel ce se ivise dupa deschiderea usii.
    " Doamne, de cand nu mi s-a mai spus asa." exclama roscata, sincera fiind. Isi acoperi gura cu mainile, topai putin in fata usii, apoi inainta surprinsa. Avusese dreptate. Casa aceea nu era o singura incapere, cu W.C-ul intr-un colt, cu patul intr-altul, si cu un aragaz conectat la o.. butelie. De foarte multa vreme nu se mai gandise la asemenea lucruri incuiate. De cand pierduse legatura cu verisoara ei draga.

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: don't let the fear of falling keep you from flying - by Agnes Marie Lovel - 08 Jan 2013, 19:34

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  i was falling deep, deeply in love with you. Agnes Marie Lovel 19 3,105 13 Jul 2012, 23:41
Last Post: Agnes Marie Lovel