|
09 Jan 2013, 15:18
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Era pe punctul de a o intreba unde se formase trandafirul si gata sa ii ceara -mai mult sau mai putin cu forta- sa-i prezinte intepatura. Ultimul lucru care le-ar lipsi ar fi o infectie, iar el era gata sa lupte impotriva uneia. Dar se opri, urmarind privirea Soimencei. Se retrase intr-o parte, lasand-o sa lucreze in tihna. Abia cand vazu pagina lipsa se prinse de intreaga smecherie. Se apropie din nou, citind peste umarul fetei. Numele lor, foarte clar scrise. Le privi o vreme lunga, gandurile alunecandu-i de parte.
" Poate ca asta e ceea ce ne lipsea" zise el intr-un final.
Se uita in directia usii si nu stia daca trebuia sa fie surprins ca era din nou acolo. Insa, faptul ca o vazuse din nou... Ii dadea o stare ciudata. De parca cineva ii atinsese mintea si se grabise sa-i sopteasca un singur cuvant. Se incrunta si privi ganditor spre usa. Il deranja faptul ca se gandea numai si numai la un cuvant, insa curand isi dadu seama ca asta nu era un produs al mintii lui. Se intoarse sper Ozzy, cu mainile incrucisate la piept si zambind pisicher.
" Ozzy, cred... cred ca m-am prins. Cred ca stiu ce caut eu. Asculta-ti putin gandurile. Nu e un cuvant care se repeta iar si iar?"
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|