it's scary what a smile can hide;
09 Jan 2013, 18:35
  • Se intoarse stangace spre fata, incercand sa faca legatura dintre vocea nebunatica si fiinta care i se prezenta. O alta roscata. Ce dragut! Fusese mult timp singura roscata de pe acolo, acum, nu mai era singura soimeanca roscata. Ii parea rau ca fusese detronata. Insa spera ca fata sa fie la fel de tare ca ea.
    " Nu cred ca o poti lua, imi pare rau! Nu-mi apartine. Insa poti arunca o privire daca doresti." Ii placea zambetul lui Ozzy. Din cate intelesese acesta era numele ei; insa de la ce anume provenea?
    " Ma bucur sa te cunosc, Ozzy. Eu ma numesc Agnes. Sunt tot o Soimeanca devotata, care mai incalca regulile din cand in cand.
    "
    Insa nu mereu. Incerca sa fie un exemplu pentru boboci, si pentru cei mai mici decat ea, poate si pentru cei mai mari. Insa aceia erau prea orgoliosi ca sa bage de seama. Puse geanta crosetata pe banca, deschizand-o.
    " Insa, iti pot imprumuta orice alta carte de aici. Acestea sunt ale mele, si majoritatea sunt citite, iar altele nu." Devenise obsedata de romanele politiste si de cele de dragoste, din cauza propriei sale povesti de dragoste.

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: it's scary what a smile can hide; - by Agnes Marie Lovel - 09 Jan 2013, 18:35