Don't dare to cry
09 Jan 2013, 21:22
  • Tresari si se uita in jur, cautand automat sursa acelei mici senzatii. Nu durase decat un moment si nu era faptul ca nu era placuta, dar... Trezea o nota de familiaritate. Se uita cu o privire nefocalizata spre Rosalie. Nu era ca si cand... Oh! Isi dadu seama ce era. Senzatia cunoscuta a atingerii unei minti. Ramase cumva socata sa descopere ca nici macar nu mai constientiza abilitatea Soimencei. Se obisnuise atat de mult, incat i se parea ceva normal. Ceva ce, in mod placut, facea parte si din vechiul normal, dar si din noul normal.
    Zambi si isi intinse bratul, prinzand mana lui Rose in a ei.
    " Desigur ca vom trece peste. Nu e asta ceea ce facem de fiecare data? Mai sunt doar cativa pioni si toata povestea se incheie"
    Se indrepta spre oglinzi si, cu o miscare rapida, se trase pe marmura dintre doua chiuvete, privind-o bland pe Rose. Nu-si isi amintea sa fii avut ocazia de a o informa ultima oara, prinse in filozofia cu Vivienne si Grace.
    " Iti mai amintesti cand ti-am spus de Irlanda?" intreba ea brusc, ocupandu-se cu o grija meticuloasa sa-si ascunda orice gand legat de zilele ei subterane. Nu-si dorea ca Rose sa fie nevoita sa simta amintirile unei dureri fizice in cazul atingerii mintii. " Devoratorii respectivi lucrau pentru nasul meu. Majoritatea au murit, cativa au fost omorati, iar cativa au supravietuit. Sapte, ca sa fiu mai exacta"
    Exact cei care nu fusesera martori la chinul fizic, ci doar la mizeria ei.
    " Cu ei trebuie sa avem grija. Si stiu ca poate parea mult, insa tot e mai bine. Crede-ma cand iti spun ca am fost socata sa aflu ca Porrin a pus pe urmele noastre mai bine de saizeci de oameni"

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Don't dare to cry - by Rosalie Vivienne Alden - 08 Jan 2013, 00:17
RE: Don't dare to cry - by Ema Snow - 08 Jan 2013, 10:20
RE: Don't dare to cry - by Ema Snow - 08 Jan 2013, 19:58
RE: Don't dare to cry - by Ema Snow - 09 Jan 2013, 18:40
RE: Don't dare to cry - by Ema Snow - 09 Jan 2013, 21:22
RE: Don't dare to cry - by Ema Snow - 09 Jan 2013, 21:59
RE: Don't dare to cry - by Ema Snow - 13 Jan 2013, 17:33
RE: Don't dare to cry - by Ema Snow - 01 Feb 2013, 17:02