A unexpected events
|
12 Jan 2013, 17:53
|||
|
|||
Il asculta cu atentie pe James si ridica dintr-o spranceana, zambind dulce catre el. Cand Peeves incepu sa vorbeasca, Irine ingheta de-a binelea si nu mai zise nimic. Se misca parca in reluare si zambea fortat mai tot timpul cand acesta vorbea. Cand James incerca sa il convinga ca trebuie sa se calmeze, aceasta se lasa pana la urma iar Irine ofta usor.
- Da, chiar mi-am dorit sa intru la ODS. Si chiar ma bucur ca am ajuns aici, am dat peste oameni minunati, spuse aceasta zambind dragut catre James Tot ea trebuia sa invarta asa ca asta facu pana la urma. Sticla venii catre James si Peeves. Irine inghitii in sec, uitandu-se la Peeves. Oare ce provocare ii va da? Deja ii era frica sa le dea o provocare sa se palmuiasca, sa face farse cuiva important, sa tipe pe holuri, chiar cu saruturi. Irine isi lasa capul in jos pentru cateva minute, uitandu-se foarte atenta la parchetul din fata ei. - Deci... Peeves tu trebuie sa ii pui provocare sau adevar, depinde ce alege lui James, spuse aceasta zambind fortat la el Nu trecu mult timp ca fata isi puse mainile pe podea, incepand sa stranga din pumni ca si cum ar vrea sa loveasca pe cineva, dar ea era doar tensionata. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|