A unexpected events
|
13 Jan 2013, 00:40
|||
|
|||
Il asculta cu atentie pe Peeves iar cand auzii provocarea Irine isi puse mana la gura si incepu sa rada. Ce ciudata ii era imaginea din cap in acest moment. Vroia sa rada dar totusi dorea sa se abtina sa nu il faca sa se simta prost din cauza ca radea de el. Ofta usor, uitandu-se cum James incepu sa invarta din nou sticla. De data aceasta pica pe ea si pe Peeves. Doamne fantoma asta atragea sticla in vreun fel. Irine se uita la James, si se gandii mai bine la ceea ce putea sa aleaga.
- Fii si tu bland cu mine. Sunt si eu mica si nou venita dar totusi vreau sa arat ca am tupeu si sunt curajoasa asa ca voi alege provocare. Sau poate am ales prost, dar nu mai conteaza. Aleg provocare si te rog ai mila de mine, spuse aceasta zambind fortat Incepu sa se joace cu degetel iar dupa cu parul, vazandu-se ca devenisera cam nervoasa din cauza asta. JAmes poate ca nu alesese provocare dar se pare ca Irine avea sa dea drumul la joc cu adevarat si pana la urma isi lua inima in dinti. Se uita cu atentie la fontoma din fata ei, asteptand parrca sa devina draguta cu ea. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|