Everything is a lie
14 Jan 2013, 16:35
  • Intrebarea lui o pusese pe ganduri. Nu prea era genul care sa fie prieten cu cartea motiv pentru care nu mai trecuse pragul salilor de curs de multa vreme. Stia ca asta era un mare dezavantaj pentru viitorul ei inca neclar.
    Nu prea le fregventez. Ii raspunse inca aflandu-se in acea stare de meditatie. Adica... sunt inscrisa la cateva insa nu prea dau pe acolo. Adauga roscata ridicand din umeri. Si ca veni vorba de orele la care era inscrisa. Care erau oare acestea?
    Pentru a doua oara in acea noapte, isi scoase bagheta si cu o miscare ampla din incheietura facu sa apara o patura, acolo unde Robert curatase zapada.
    Chiar daca ai curatat zapada pamantul inca e rece... si ai putea raci. Se aseza tacuta langa el, pana ii auzi curiozitatea. Roti printre degetele-i lungi si albe batul de lemn fermecat, cautandu-si exprimarea. O alesese pe cea mai simpla.
    Nu e chiar a atat de ciudata decat daca nu vei folosi informatia asta in scopuri malefice si impotriva mea. Chicoti dar continua repede. Minunatia asta, incepu soimita mandra, e confectionata din lemn de trandafir cu miez de par de unicorn si are o lungime de aproximativ 26 sau 27 de cm. Nu mai stiu exact. Spuse repede Oswin privindu-si nostalgica bagheta. Dar a ta?

~everybody L I E S but T R U T H begins in lies~

[Image: oswin-sig_zpsba3b43b6.png]

It's one of the great tragedies of life — something always changes.

I am an innocent liar, bitch. What's wrong with that?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Everything is a lie - by Oswin A. Cameron - 12 Jan 2013, 14:30
RE: Everything is a lie - by Oswin A. Cameron - 12 Jan 2013, 18:22
RE: Everything is a lie - by Oswin A. Cameron - 12 Jan 2013, 20:08
RE: Everything is a lie - by Oswin A. Cameron - 12 Jan 2013, 20:46
RE: Everything is a lie - by Oswin A. Cameron - 12 Jan 2013, 22:27
RE: Everything is a lie - by Oswin A. Cameron - 14 Jan 2013, 16:35
RE: Everything is a lie - by Oswin A. Cameron - 14 Jan 2013, 22:25
RE: Everything is a lie - by Oswin A. Cameron - 16 Jan 2013, 22:44
RE: Everything is a lie - by Oswin A. Cameron - 20 Jan 2013, 12:10