|
|
18 Jan 2013, 23:11
|
|
Dawn Snow
|
RP Posts: 229
Casa: Niciuna
Galeoni: 636
Animal: Bufnita gri-Soul; Border Collie-Charlie
|
|
- Nici macar nu realizase ca pamantul se indrepta spre ea -sau mai repede ca ea se indrepta spre pamant- pana cand o mana asiguratoare o prinse. Tresari violent, speriata de prezenta brusca. Isi lasase garda jos si se pierduse in propriile-i ganduri. Nu fusese atenta in jur. Oricine se putea apropia de ea atata timp cat era vulnerabila. Se pregatise sa lanseze un pumn, dar se opri atunci cand intalni privirea cunoscuta, perechea de ochi atat de indragita, evident ingrijorati acum. Elibera o respiratie pe care nu realizase ca o tine.
" Klaus" vorbi ea, insa nu se auzi mare lucru. Isi drese vocea si incerca din nou, desi de data asta isi arunca bratele in jurul lui. Poate ca nu era indicat. Probabil avea sa-i pateze camasa. " Klaus!"
Ii lua o clipa sa-si revina si sa se uite inapoi la el.
" Da, sunt in regula. Doar... Nu, e ok."
Isi trecu o mana prin par, oprindu-se la final pentru a-si prindre fruntea. Privi pierduta spre linia copacilor, parca incercand mereu si mereu sa gaseasca un intrus pe acolo.
" Nu stiu. Nu stiu cine e. Era cam atat de mare, imbracat in negru, par de culoare inchisa, cred ca avea si o mustata... Si era mare. Era incredibil de mare"
Abia daca respira o data in timp ce zisese toate acelea.
Dawn Allison Snow
Wit beyond measure is man's greatest treasure!
![[Image: 2w24i9e.jpg]](http://i47.tinypic.com/2w24i9e.jpg) Ema's clone
|
|
Messages In This Thread |
RE: In your hour of need - by Dawn Snow - 18 Jan 2013, 23:11
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|