New life. Different rules.
21 Jan 2013, 23:14
  • Isi comanda o cafea simpla, cu lapte.
    Cand o auzi pe Callie vorbind, ii veni in minte imaginea neinvitata a unei pisici ce-l gatuia noaptea cu o singura gheara. Aaahhh.... Ce Dumnezeu mancase la micul dejun de gandea asa? Si era gata sa o aprobe pe Soimeanca, dar dupa ce se uita iar la pisica se razgandi. Hai ca era ceva al naibii de dubios acolo!
    Isi puse mainile in jurul canii fierbinti atunci cand sosi comanda, bucurandu-se de caldura. Ridica din umeri.
    " Am fost ocupat cu invatatul... Si meditatul. Am pierdut cam mult timp degeaba, iar acum trag foloasele. Asta e"
    Ce-i drept, meditase de chestii total diferite fata de subiectele lui obisnuite. Se gandise la Callie si la ce ar putea sa faca pentru a o surprinde. Placut, desigur. I-ar fi placut sa-i faca un cadou de zile mari, dar totusi discret. Insa nu avea nicio idee. I-ar fi placut sa o duca intr-un loc cu multa verdeata, asemanator junglei minunate pe care o intalnisera inainte, insa mult mai sigura. Doar ca nu avea bani. Avea doar un frate cu care isi impartea rostul.
    " Dar spune-mi cum ai petrecut tu"

There's an old voice in my head that's holding me back
[Image: xop5sg.jpg]
Soon it will all be over, buried with our past
Ema's clone
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: New life. Different rules. - by Jason A. Richter - 21 Jan 2013, 23:14