Death, do not be proud
23 Jan 2013, 11:49
Se uita la baiat, parca asteptand ca baiatul sa fie bine. Se uita in jurul ei iar cand baiatul incepu sa vorbeasca, Cassie se uita serios la el. Spera sa fie bine si sa nu existe nicio problema in asta. Il asculta o atentie si printre buze ii iesii un mic "oooo" ca si cum ar fi facut o descoperire. Ma rog, poate chiar facuse asta pentru ca aflase ce patise baiatul. Se uita la el cum incearca sa se ridice si chiar vroia sa comenteze in legatura cu asta dar cand vazu ca baiatul reusii, ofta usor. Il asculta si de data asta iar umerii ii cazura in jos, zambind slab catre baiat.
- Nu trebuie sa imi multumesti. As face pentru oricine asta si plus ca esti din casa cu mine. Serios, nu trebuie sa iti ceri scuze. Este numai vina mea pentru ca ne-am certat. Am fost prea incapatanata si m-am comportat ca un copil. Tu intr-un fel ai reactionat normal, pentru ca esti mult mai matur si asta era cel mai bun lucru de facut in acel moment, spuse aceasta zambind dulce
Se uita in podea, nu stia de ce dar totusi parca ii era rusine sa se uite la baiat. Facuse numai prostii si asta era pedeapsa ei. Chiar nu dorise sa i se intample ceva baiatului si se simtea prost pentru ca fusese inconstienta pe moment.

The power is in you
[Image: j6l750.png]
Irine's clone

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Death, do not be proud - by Cassandra Braun - 23 Jan 2013, 11:49