Not the best plan ever
24 Jan 2013, 22:24
  • Il privi imbufnat, cu o spranceana ridicata.
    " Esti imposibil" ii marturisi Hawkeye, pufnind usor spre borcan.
    Probabil ca asta era un intreg complet la adresa lui. Cineva, cumva, vrajise toate borcanele din Hogwarts in asa fel incat acestea sa nu fie deschise de mana Soimeanului. Oricine a facut asta, probabil era o persoana teribila, rea pana in maduva oaselor. Cineva demn de a arde pentru eternitate in flacarile Iadului. Brusc, orice criminal care omorase si mutilase oameni cu sutele i se parea atat de pasnic si inocent prin comparatie cu... cu... cu un asemenea monstru!
    A doua spranceana urmari repede cursul primeia atunci cand Freddie vorbi. Hawk incepu sa rada.
    " Fratioare, crede-ma, eu m-as casatori cu o placinta de dovleac daca asta ar fi legal. Bine, nu cred ca e ilegal, dar sigur e ciudat. Probabil ca nepotii tai ar fi briose sau ceva"
    Ridica din umeri. Pe ce pusese ochii? Oh, pe atat de multe! Pe cine pusese ochii? Asta era partea complicata a lucrurilor. Mda... Totul era complicat in acest aspect al vietii lui. Lua un biscuite si puse o cantitate generoasa de gem. Anti-stres natural.
    " Nu stiu. As vrea sa ma apuc de organizarea unui mini-spectacol artistic. Cred ca ar fi distractiv si poate si relaxant?" Evita ca o jigodie raspunsul. " Dar tu? Ai de gand sa-i dai de cap cartii aleia?"

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Not the best plan ever - by Freddie Rovson - 21 Jan 2013, 23:53
RE: Not the best plan ever - by Freddie Rovson - 22 Jan 2013, 23:40
RE: Not the best plan ever - by Freddie Rovson - 23 Jan 2013, 23:42
RE: Not the best plan ever - by Colin Hawkeye Rovson - 24 Jan 2013, 22:24
RE: Not the best plan ever - by Freddie Rovson - 25 Jan 2013, 00:28
RE: Not the best plan ever - by Freddie Rovson - 26 Jan 2013, 00:36
RE: Not the best plan ever - by Freddie Rovson - 27 Jan 2013, 19:08