|
|
25 Jan 2013, 00:28
(This post was last modified: 25 Jan 2013, 00:29 by Freddie Rovson.)
|
|
Freddie Rovson
|
RP Posts: 9
Casa: Astropufi
|
|
- Se incrunta sceptic, tintuind-ul pe Hawkeye cu privirea de.. Bursuc. Mesteca incet biscuitul, foarte lent, inca privindu-l pe Hawk, pe sub gene. Nici macar nu-si intoarse capul spre carte, cand auzi de ea.
" Da, sigur. Iar ai tai vor fi opere de arta." bombani galbenusul, batand din nou cu degetele in masa. Si lui ii placeau placintele, mai ales cele cu dovleac. Erau favoritele lui. La fel si cele cu mere.. insa, nu s-ar fi casatorit cu una. Mai bine isi cumpara un apartament intr-o tara indepartata, unde sa locuiasca singur, cu picturile sale.
" Un mini-spectacol? Vrei sa te impiedici cand urci pe scena?" intreba baiatul, intinzand o mana in aer. Poate era prea direct, sau prea exagerat. Dar toti stiau continuarea.
" Sigur ca o voi termina." spuse el, facand un gest cu mana libera spre carte. Mai lua un biscuit, si-l indesa in gura, scapand firimituri pe masa.
Burta lui era mai mult goala, iar dulcele nu il satura de fel. Pentru el mancarea adevarat erau curcanii umpluti, placintele, cartofii prajiti. Nu, mamaligile acelea. Isi indrepta spatele si indrepta amenintator degetul spre frate-sau, impletind niste cuvinte de nedeslusit. Inghiti totul, si il privi apoi pe Hawkeye.
" Asta am inteles eu. Pana la urma care e raspunsul la intrebarea mea? Si sa stii ca nu fac asta in public." i se adresa fratelui sau.
~I am only passionately curious~
" What is depression like?" he whispered.
" It's like drowning. Except you can see everyone around you breathing."
![[Image: 2mpid0p.gif]](http://i46.tinypic.com/2mpid0p.gif) .
Kate's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|