Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The world owes you nothing
25 Jan 2013, 15:36 (This post was last modified: 25 Jan 2013, 15:37 by Julieta D. Thibault.)
  • Julieta isi puse jos cartea de istorie pe care tocmai o terminase de studiat. Cititul era unul dintre lucrurile care ii placea cel mai mult sa le faca, o relaxa pur si simplu. Privi in jurul ei, biblioteca din conac era destul de veche avand ca decoratiuni diferite idei de ale mamei sale. Ea nu se pricepea foarte bine la chestiile astea antice, modern era cuvantul mai potrivit pentru ea. Se ridica de pe scaunul de birou si iesi afara din biblioteca inchizand ambele usi in urma ei. Voia sa-si ocupe timpul ramas cu ceva, isi alesese cateva zile de concediu medical pentru a se relaxa, avea nevoie.

Cu ajutorul baghetei ajunse pe Aleea Diagon, o alee destul de cunoscuta pentru cercetasa. Schita un mic zambet in coltul gurii, sigur prima oprire avea sa fie la Ceaunul Crapat. Acolo faceau un ceai de fructe extraordinar, preferatul Julietei. Pasii o indrumara pana in fata asa zisei cafenele. Deschise usa si spre uimirea ei localul era destul de plin si la fel si intrarea de la usa. Se dadu ba in stanga ba in dreapta, insa intr-un final murmura un "hmmm", ca sa poata sa treaca si ea. Spre surprinderea ei Colin era acolo, iar o tanara langa el. Ridica din sprancene si il saluta din priviri, nu se gandise ca avea sa intalneasca pe cineva cunoscut. Privirea ii cazu la un barbat care se afla la o distanta destul de mica de Colin si aceea fata, la prima vedere nu parea nimic interesant la el asa ca isi facu loc pentru a merge la o masa.

OCC: Sper ca n-am deranjat daca am intrat si eu la rpg Blush xD

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: The world owes you nothing - by Julieta D. Thibault - 25 Jan 2013, 15:36