|
The vast compass of the ocean
|
28 Jan 2013, 09:42
|
|
James R. Nolan
|
RP Posts: 96
Casa: Niciuna
|
|
- James se încruntă, însă trată cu seriozitate toată povestea pe care Melanie i-o spunea. O trata astfel, pentru că avea sens şi pentru că răspundea la unele întrebări care îl bătuseră la cap mult timp.
Dar...era imposibil. Hoţii luaseră talismanul cu ei, nu? Cârligul fusese aruncat pe jos de unul dintre ei. Mereu se întrebase de ce au făcut asta.
Hook oftă. Bine. Trebuia să îi spună povestea, nu avea de ales.
'Părinţii mei erau marinari,' începu el, pe o voce ironic de entuziasmată. 'Vaporul a fost jefuit şi mama mi-a dat un talisman pe care să îl port la gât, numai că hoţii mi l-au luat. Ţineam talismanul în mâna stângă şi nu voiam să le dau ce le trebuie.' Ridică mâna care acum era fără cârlig, scuturându-o uşor în faţa ei în semn de explicaţie. 'Au aruncat cârligul pe jos, dar e imposibil să fie talismanul. Ascultă, talismanul era un medalion când hoţii mi l-a luat. E posibil să fi fost un cârlig când mi l-au dat înapoi?'
"Slave? I prefer Captain."
![[Image: tumblr_mh8np7CoLX1rcj2ozo3_250_zpsdc2dcc...717716.gif]](http://i1273.photobucket.com/albums/y404/paradise031/tumblr_mh8np7CoLX1rcj2ozo3_250_zpsdc2dcc6b-1_zps50717716.gif)
How could I blame the one I love most? The only one to stand by me, to the end.
-take a leap of faith, deary-
|
|
Messages In This Thread |
RE: The vast compass of the ocean - by James R. Nolan - 28 Jan 2013, 09:42
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|