|
Thread Rating:
- 1 Vote(s) - 5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
The world owes you nothing
|
28 Jan 2013, 19:11
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
Freyja inca mai vorbea cu inversunare, cand mana-de-carlig (detaliu semnificant observat in ultima clipa), se aseza fix intrea ea si Colin. Fata se opri, putand sa observa trasaturile puternic conturate ale barbatului destul de bine, deoarece era atat de aproape de ea. Se simtea aiurea stand acolo, cu un strain pe care nu-l mai vazuse in viata ei.
"Pardon?"intreba ea, pe un ton mult prea rece decat si-ar fi dorit.
Era enervata de atitudinea lui bagacioasa, si nu ii placeau oamenii care se bagau singuri in seama.
Se uita la Colin, apoi la Melanie, aceasta cunoscandu-l pe mana-de-carlig.
"Nu-mi amintesc sa te fi invitat la discutie, domnule, insa daca tot sunteti atat de interesat, desigur."
In ultimul moment se decise sa nu ii dea satisfactie, aratandu-se jignita sau enervata. Din contra, zambi amabil si se apropie de Colin, sprijinindu-si mana de genunchiul mainii-de-carlig si lasandu-si parul lung si blond deschis sa mature picioarele tipului.
"Stii ca am dreptate, dar esti prea dificil si prea bun ca sa intelegi. Recunoaste"
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|