|
29 Jan 2013, 23:03
|
|
Brigitte se uita la James, insa acesta nu parea sa-si aduca aminte. Isi inchipuise ea, dupa ce il daduse cu capul de tablia patului, trimitandu-l in uitare.
"Stii cine esti, nu?"
Intrebase ca sa fie sigura, insa era evident ca James stia cine era, din moment ce stia ca are o corabie.
"Sunt Brigitte. Si...am ajuns pe corabia ta, si te-am pus sa ma inveti s-o pilotez. Si...apoi am intrat intr-o gaura magica, care ne-a adus aici. Tu te-ai ranit, iar eu te-am adus apoi aici. Vad ca te-ai imbracat la loc."
Brigitte isi aminti ca statuse putin sa-l admire inainte sa-i puna camasa alba, si incepu sa rada. Isi dadu seama ca el nu stia care era motivul, si ii sopti discret:
"Muschii tai de pirat sunt extrem de sexy"
Isi aminti ca nu ii spusese si ce se intamplase dupa ce-l lasase in spital, si il privi incurcata.
"Apoi m-am intors la corabie, pentru a o ancora, insa nu stiu ce s-a intamplat, ca totul s-a umplut cu apa."
Isi privi instinctiv picioarele.
"Si ceva a explodat, dar nu stiu unde"
Incerca sa adopte un aer nevinovat, sperand ca frumusetea ei avea s-o scape de mustrari, desi nu era sigura. Auzise ca piratii erau foarte atasati de corabiile lor.
"Dar esti prea chipes ca sa urli la mine, nu?"continua ea, rapid.
r u n, you clever boy
come along, bree
close your eyes and run away
amazing, brave, unpredictable
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|