@Emmuta@
31 Jan 2013, 17:23
(31 Jan 2013, 15:53)Isabella River Wrote:
  • Ne pare rau, dar nu ai varsta potrivita pentru a activa pe acest forum.

Nu cred ca exista o varsta, totusi.
Nu vreau sa fiu rea, insa acum nu trebuie sa ne luam de fiecare membru nou, care nu stie cu ce se mananca RPG-ul. Asa e, sunt topicuri speciale pentur ei, insa poate nu sunt destul de bine explicate incat sa-i faca sa inteleaga. Si eu am fost noua, si imi amintesc ca mi-a luat mult pana sa-mi dau seama cum merge forumul, care sunt regulile etc. Ma chinuiam sa scriu mai mult de 5 randuri, si nu reuseam mereu, si eram invidioasa pe toti cei care faceau asta cu atata lejeritate, pentru ca primele rpg-uri erau pe forumuri Naruto&H2O (LOL Finna), si scriam mai putin de un rand.
In fine, that's not the point.
Problema e ca sunt multi membri care nu-si dau seama ce ar trebui sa faca. Atunci unde e problema? La ei sau la noi? Poate ca acele topicuri, oricat de bine intentionate or fi, nu ii ajuta prea mult. Chiar daca majoritatea au 11-13 ani, nu inseamna ca sunt prosti sau ceva. Poate ca pur si simplu nu pricep ce anume trebuie sa faca, sau cum anume sa completeze o fisa.

M-am uitat prin topicurile de la Ghid Incepatori (desi tin sa marturisesc ca mi-a luat ceva pana sa gasesc tab-ul), si desi sunt foarte bine facute, nu sunt chiar pentru...nu stiu...nestiutori? Ar trebuie sa fie un topic lat si mare, insa sa scrie ca pentru babe: te duci colo, faci p'aia, p'ailalta, nu ai voie aia si aia. Mi se pare ca sunt prea multe topicuri, si nu stiu ce sa citesc mai repede si unde.

Adica na, nu tin neaparat sa fac roleplay cu un pici de 11 ani, insa si eu am fost ca ei, si nu mi-ar fi placut sa primesc un astfel de tratament, doar pentru ca as fi avut 11 ani si nu as fi stiut ce anume sa fac Thinking?

i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo4_250.gif] [Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader Heart
Who's your daddy now?

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
@Emmuta@ - by @Emmuta@ - 30 Jan 2013, 19:37
RE: @Emmuta@ - by Julieta D. Thibault - 30 Jan 2013, 19:43
RE: @Emmuta@ - by Isabella River - 31 Jan 2013, 15:53
RE: @Emmuta@ - by Freyja Maegan Guðríðr - 31 Jan 2013, 17:23
RE: @Emmuta@ - by Isabella River - 31 Jan 2013, 19:32
RE: @Emmuta@ - by Brigitte E. Francis - 31 Jan 2013, 22:44