Death, do not be proud
|
31 Jan 2013, 22:34
|||
|
|||
Nu stia ce putea sa faca. Niciodata nu era sigura pe ea mai ales cand era la inceput si ii era frica sa n faca ceva gresit. Nu ii placea sa faca ceva gresit si cand lumea spunea ca facuse ceva gresit, fata se simtea mereu prost si nu stia ce sa mai faca in continuare. Incepea sa faca ca o nebuna dupa asta si se simtea foarte suparata pe ea insasi. Intr-un fel sau altul dorea sa fie mai increzatoare si poate ca putea sa faca asta dar ii era frica. Este mult prea fricoasa si nu doreste sa greseasca incat ii e foarte frica sa si faca un pas in fata.
- Da poate ai dreptate, intr-un fel sau altul imi este foarte frica sa fiu increzatoare. Mi-e frica sa nu gresesc, sa fac ceva gresit iar dupa lumea sa se i-a de mine. Daca s-ar lua de mine, as incepea sa ma agit si mai rau iar dupa va fi un dezastru. Mi-e frica sa fac ceva nu stiu sa explic. Daca as fi sigura de mine, nu mi-ar mai frica sa cant fata de cineva si sa imi ascund talentul de care zice lumea. Mi-e frica sa cant, mi-e frica de ceea ce crede lumea, spuse aceasta oftand usor Tot ceea ce spusese era adevarata. Nu mai avea nevoie decat de curaj si de incredere pe sine dar asta cam lipsea. The power is in you
![]() Irine's clone |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|