|
04 Feb 2013, 21:10
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
Freyja auzi intreabrea lui Hawkeye si se crispa. Exact de asta se temuse. Pentru ca acum urma sa parao ipocrita, o nebuna. O tipa cu du-te-vino. Cum ar fi putut sa ii spuna fara sa mentioneze partea Ian? Ok, nu prea putea asta. Pentru ca trebuia sa spuna cuiva, si pentruu ca oricum, altceva nu ar avea ce sa-i spuna.
"Nu multe", raspunse sec, insa stia ca asa nu merge.
Lua aer in piept, tinandu-l pentru cateva secunde bune, apoi il elibera incet.
"Pai, am fost la Sanctuar. Am intalnit pe cineva (la care rosi), apoi...am fost atacata de un spiridus de casa pe nume Koll, l-am prins si...a fugit. Apoi am fost atacata de un lup, pe care...l-am alungat cu puterile mele de dragon"
Facu o pauza, privindu-l lung pe Hawkeye, apoi continua rapid:
"Doar o data s-a mai intamplat, cand m-am intalnit a doua oara cu Kurt. Nu stiu, a fost ciudat, dar dintr-o data am avut o putere ciudata si...cum sa spun, gheare! Gheare! Iti dai seama?"
Isi privi instinctiv unghiile.
"Apoi, dupa ce lupul a plecat, s-a intors altul, insa nu am avut timp, pentru ca am fugit, direct in cuibul dragonilor. Pentru protectie"
Freyja se opri, nedorind sa mai continue. Dorind, intr-un fel, pentru a se elibera, insa fiindu-i teama s-o faca. La ce bun?
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|