|
06 Feb 2013, 11:18
|
|
James R. Nolan
|
RP Posts: 96
Casa: Niciuna
|
|
- James o privi pe Brigitte cum îl prinde de braţ şi ieşiă împreună pe hol. Nu putu să se abţină să nu râdă când o văzu cum îşi ridică nasul într-o poziţie care voia să fie sofisticată.
'Lasă aerele deoparte, dragoste, te fac să pari caraghioasă,' spuse el, pe un ton liniştit, apoi ridică din sprâncene la întrebarea ei. 'E o corabie, nu un bebeluş. Dacă va avea vreodată un nume, acesta va fii numele echipajului meu. La care va trebui să mă gândesc într-o zi.'
Zâmbi ironic, apoi îi deschise uşa spitalului cu o mică plecăciune, cerctetând încăperea de orice fel de urmăritori sau oameni care poate că ar fi fost împotriva faptului că un pacient iese din spital fără să vorbească cu vreu Vindecător care să îi dea permisiunea să facă asta.
Ieşiră în faţa magazinului dărăpănat care ascundea spitalul, privind manechinele pline de blănuri vechi şi prăfuite.
'Bine, condu-mă la corabie, nu mai ştiu unde am lăsat-o,' spuse James, amuzat.
"Slave? I prefer Captain."
![[Image: tumblr_mh8np7CoLX1rcj2ozo3_250_zpsdc2dcc...717716.gif]](http://i1273.photobucket.com/albums/y404/paradise031/tumblr_mh8np7CoLX1rcj2ozo3_250_zpsdc2dcc6b-1_zps50717716.gif)
How could I blame the one I love most? The only one to stand by me, to the end.
-take a leap of faith, deary-
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|