|
08 Feb 2013, 22:17
|
|
James R. Nolan
|
RP Posts: 96
Casa: Niciuna
|
|
- James privi nimicul care era corabia lui invizibilă, însă nu se opri şi păşi înainte, cu Brigitte lângă el, pe punte.
'Ştii, nu ţi-ar strica să mai laşi jos chestiile de şefă. Eu sunt căpitanul, eu spun ce trebuie sau nu să facem. Tu nu ai dreptul să dai ordine, doar să le preiei,' spuse el, ridicând din sprâncene şi zâmbind cu toţi dinţii într-o grimasă ironică şi enervată în acelaşi timp.
Nu îi plăcea deloc faptul că Brigitte se purta ca o regină pe barca lui şi că brusc îşi conturase ideea că erau la acelaşi nivel. James muncise zece ani să ajungă unde era şi nu avea de gând să lase o puştoaică să vină şi să se bage peste tot, făcând pe şefa cu aere de vedetă.
Mormăi un 'în ce m-am băgat' ironic şi privi catargul rupt. Îşi scoase bagheta şi o flutură în aer, în timp ce pânzele rupte se coseau înapoi şi catargul se lipea de la mijloc.
'Dacă e plin de apă, îmi dă un motiv să merg acolo,' spuse James, ridicând din sprâncene într-un mod amuzat. 'Ştii, noi ar trebui să reparăm lucruri pe aici, nu să le lăsăm deoparte ca să se repare singure.'
"Slave? I prefer Captain."
![[Image: tumblr_mh8np7CoLX1rcj2ozo3_250_zpsdc2dcc...717716.gif]](http://i1273.photobucket.com/albums/y404/paradise031/tumblr_mh8np7CoLX1rcj2ozo3_250_zpsdc2dcc6b-1_zps50717716.gif)
How could I blame the one I love most? The only one to stand by me, to the end.
-take a leap of faith, deary-
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|