Death, do not be proud
18 Feb 2013, 10:10
Se uita la baiat si observa cat de fericit si activ putea sa fie cand era vorba de acest spectacol. Nu putea sa minta si sa spuna ca nu era si ea fericita. Da, era dar totusi ii era frica sa cante si nu putea sa scape de aceasta frica pe care o avea de mult timp. Ofta usor si se uita la baiat.
- Da este o idee foarte buna si poate ca ne-a luat putin valul. Adica este o idee foarte buna si putem sa o punem in aplicare. Daca muncim vom putea sa facem un spectacol de nota 100, sa includem toate casele acolo si sa vedem talentele. Eu ma ocup cu inscrierea tuturor dar problema este ca am vise mari in ceea ce priveste acest spectacol dar imi este tare frica sa intru pe scena si sa cant fata de alte persoane. Cand ma gandesc ca vorbeam de un spectacol fata de soimi care sunt destul de multi dar cand vine vorba de tot castelul cred...ca o sa lesin in cateva minute doar pentru ca gandesc, spuse aceasta oftand usor
II era frica si nu ii era deloc rusine sa faca acest lucru. Nu putea sa faca acest lucru, va lesina pe scena dar cand era vorba de a avea incredere.... nici asta nu prea putea in astfel de minute. Ofta vizibil si se uita cu atentie la baiatul de langa ea.

The power is in you
[Image: j6l750.png]
Irine's clone

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Death, do not be proud - by Cassandra Braun - 18 Feb 2013, 10:10