Bringing back the dark !
25 Jan 2018, 03:00 (This post was last modified: 16 Nov 2018, 01:08 by Raizen Isildur.)
What's life without a bit of Darkmark in it ? Darkmark is life, Darkmark is love, so let's revive it !

Aș dori să mențin aici o listă cu toate funcționalitățile forumului și progresul pe care l-am făcut în dezvoltarea lor. De asemenea, vreau să îmi descriu ideile legate de noi „features” și să primesc sugestii și feedback.

Darkmark 2018 Development Roadmap
  1. [ 90%] Funcționalitățile de bază
  2. [ 40%] Personajul meu
  3. [100%] Schimbare Tip Personaj / Sortare 
  4. [  65%] Cupa Caselor
  5. [  0%] Fișe de Personaj
  6. [  0%] Schimbare Facțiune
  7. [  0%] Angajări
  8. [  0%] Magazine
  9. [  0%] Panoul de pe Index cu știri
  10. [  0%] Cupa de Vâjhaț
  11. [  0%] Participanți exclusivi la topicuri RP
La punctul 2, pagina Personajul meu va fi un fel de profil utilizator, însă doar pentru personajul de RP. Va conține informații precum tipul de personaj (Adult/Elev/Creatură Magică), funcția ocupată, facțiunea, casa la care a fost repartizat, nivelul de vrăjitorie, etc. De asemenea de pe această pagină vor fi accesate sortarea, schimbarea de factiune, fisa de personaj, etc. Mă gândesc să implementez pagina și în așa fel încât să poți vedea profilul de personaj al altora, cum era înainte link-ul spre topicul de prezentare, însă acela aș vrea să rămână doar pentru introducerea pe forum, iar acest nou tip de profil să conțină informațiile actualizate despre personajul de RP.

La punctul 4, Cupa Caselor, m-am gândit să fac în așa fel încât aceasta să înceapă și să se termine în mod automat, cu o durată de 3 luni în viața reală (echivalente a 9 luni în lumea RP), plus o luna de vacanță (3 luni în lumea RP). 

La punctul 10, ideea ar fi să avem un campionat de Vâjhaț pe parcursul Cupei Caselor. Meciurile să dureze undeva la o săptămână on average. Dacă de exemplu, este un meci între Viperini și Cercetași, atunci utilizatorii care sunt repartizați în această casă vor avea șansa de a vedea hoțoaica aurie zburând pe pagina pe care sunt, iar dacă apasă pe ea o prind și se încheie meciul. Cât despre marcarea de goluri, nu știu exact cum am putea să o implementăm, poate fiecare post RP făcut de casă să adauge și puncte pe tabela meciului. 

Punctul 11 se referă la o funționalitate prin care în momentul în care se creează un topic RP, în mod opțional să se poată alege și utilizatorii care au dreptul de a posta în el.

De asemenea, probabil că am avea nevoie și de ceva idei despre cum am putea aduce membrii vechi înapoi și cum am putea atrage membri noi (plots, miniplots, idk ??)

Aștept părerile și sugestiile voastre în legătură cu punctele de mai sus, dar nu numai. Dacă aveți idei noi puteți să postați ori aici ori în forumul de Atelier (am văzut ceva sugestii interesante și acolo).

Long live Darkmark !  Love

Btw, pentru probleme tehnice, vă rog să postați aici.

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Bringing back the dark ! - by Raizen Isildur - 25 Jan 2018, 03:00
RE: Bringing back the dark ! - by Bell Evans - 01 Feb 2018, 23:51
RE: Bringing back the dark ! - by Bell Evans - 02 Feb 2018, 10:34