Cum e lumea, ce mai face.
30 Jan 2018, 15:29 (This post was last modified: 30 Jan 2018, 15:33 by Ema Snow.)
Copchii (desi nu stiu cat mai este de valabil Finna ), ma bucur sa aud ca toti sunteti bine! Felicitari pentru realizari, spor in continuare si casa de piatra, dupa cum e cazul!

Max aici. Well, eu am facut Dreptul la U.Bucuresti, ceea ce m-a facut sa iubesc mai mult domeniul asta si in acelasi timp sa urasc sistemul nostru de invatamant Finna Ma pregatesc sa dau in toamna la Institutul National de Magistratura, cu speranta ca pot in cativa ani sa-mi gasesc locul intr-un post de procuror criminalist, dar pana atunci imi duc traiul (mai neoficial) pe la un cabinet de avocatura, incercand sa mai prind cateva chichite pe 'ici si pe 'colo. 
Am continuat sa ma ocup de role-play cu tematica Harry Potter, am continuat sa fandomuiesc HP si am avut o redezvoltare de obsesie cand Pokemon a fost readus in atentia publicului romanesc (pentru ca hey!, acum ai bani si nu mai trebuie sa-ti rogi parintii sa-ti ia chestii la care oricum nu aveai acces prin '99-2000). M-am pricopsit cu 5 pisici si un caine intr-un timp record, dar toti sunt niste santajisti emotionali, asa ca e clar ca vor ramane prin preajma. In rest, same old, same old.

Imbratisari la toata lumea!

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Cum e lumea, ce mai face. - by Sophie Carter - 24 Jan 2018, 23:34
RE: Cum e lumea, ce mai face. - by Ema Snow - 30 Jan 2018, 15:29

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ceea ce ne face unici ... Scarlett Soul 18 5,724 23 Nov 2010, 23:45
Last Post: Scarlett Soul