Fantastic Beasts and Where to Find Them
|
04 Mar 2018, 16:52
|||
|
|||
Raiz, l-am văzut în cinema și pot spune că am așteptat foarte mult să apară de când am auzit de el. Doar gândul că se bazează pe magie, Harry Potter deja mă facea curioasă. Mi-a plăcut,a fost interesant, a fost altceva..față de ce văzusem, dar nu se compară cu filmele originale. Cred că toți fanii Harry Potter au așteptat cu sufletul la gură filmul. Au fost câteva momente fără sens și farmec, într-adevăr, dar și altele care mi-au plăcut ..Îmi place că au păstrat ideea de magicieni și Încuiați ..și cum se învârtea acțiunea filmului în jurul acelei creaturi...per total,a fost ok.
Mina,nu , nu am văzut filmul,dar m-ai făcut super curioasă, Nu știu cum de nu am auzit de asta,thank you.. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Fantastic Beasts and Where to Find Them - by Raizen Isildur - 02 Feb 2018, 20:06
RE: Fantastic Beasts and Where to Find Them - by Bell Evans - 02 Feb 2018, 20:52
RE: Fantastic Beasts and Where to Find Them - by Ginny Anne Alden - 11 Feb 2018, 21:42
RE: Fantastic Beasts and Where to Find Them - by Christianne Floreine du Val - 22 Feb 2018, 21:59
RE: Fantastic Beasts and Where to Find Them - by Ginny Anne Alden - 26 Feb 2018, 00:20
RE: Fantastic Beasts and Where to Find Them - by Rosalie Vivienne Alden - 04 Mar 2018, 16:52
|