Witches At The High School
|
01 Aug 2008, 17:35
|||
|
|||
OCC:sorry...Ginny,am vrut sa postez...dar se luase netul si imi era tare lene....si Chalrizze,nush
![]() ![]() ![]() ![]() si akm...sa continui...sa vad...dap....ma keama Kate ![]() BIC: Kate se apucase sa stranga,impreuna cu tatal sau,nu ii convenea,asa ca incepuse sa isi tachineze sora mai mare: "Deci,Sydney,ce iti mai face dormitorul..."zambi ea draceste "Foarte bine,oricum,asta este subiect inchis"zambi Syd "A,pai,fi bucuroasa ca te-am scapat de testele alea,de la istorie,in care ai luat 7"sopti Kate "Si tu,la geografie?"intreba Audrey "Eh....tata stie de 6"zambi Kate "Eh...gata...veziti de lucru,lasa-ne in pace ![]() "Bine,bine,oricum,cred ca mai bine era sa stau la bunica,macar ea nu ar fi spus nimic,sau daca spunea,imi ceream scuze si ma ajuta,prin vraji"spuse Kate suficient de tare sa fie auzita de tatal sau "Pai mama ta vrea sa iti arate ca nu totul se poate face prim magie"se auzi glasus bland al tatalui sau "DA!!!!,ce ar fi sa incerc sa rezolv problema prin magie?"intreba Kate "Nu vrem sa avem si casa in flacari"spuse tatal sau zambind "Cum,nu ai incredere in mine?"incepu Kate "Nu e asta,doar ca magia....nu sti niciodata ce efecte are"zambi tatal "RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR"se auzi vocea lui Kate care era foc si para"Sa stau eu tot weekend-ul sa curat,nu ma pot distra"murmura Kate nervoasa,de dadea cu matura,tot imprastia,in loc sa stranga,si ce maturase,imprastiase pe jos"NU MAI SUPORT!!!!!!!!!!!!"tipa ea,de parca trezea si mortii EDIT BY ME:Ingrid(Jade,numele ei adevarat)e in vacanta cu matusa ei,m-ia zis Cleo Medisan...vecina ei ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Witches At The High School - by Iseult Cromwell - 09 Jul 2008, 12:48
Re: Witches At The High School - by Jenny Spring - 09 Jul 2008, 13:41
Re: Witches At The High School - by Iseult Cromwell - 09 Jul 2008, 13:59
Re: Witches At The High School - by Shayera Holl - 09 Jul 2008, 15:05
Re: Witches At The High School - by Iseult Cromwell - 09 Jul 2008, 15:59
Re: Witches At The High School - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 21:07
Re: Witches At The High School - by Charlizze Di Rino - 01 Aug 2008, 14:52
Re: Witches At The High School - by Shayera Holl - 01 Aug 2008, 17:35