Let's do it n.o.w
|
02 Aug 2008, 13:53
|||
|
|||
Cand Ada observa, ca Charlizze nu era prea atenta la ce vorbeau fetele, ci privirea ei se atintea peste umarul Adei.
"Am ceva pe umar?" intreba Ada curioasa intocandu-si capul sa se uite, deoarece ei ii era frica de gandaci. Charlizze nu spunea nimic. Privirea ei era indreptata tot acolo. "HEEI CU CINE VORBBEESC?" urla Ada "aaa... da asa-i " spuse Charlizze absenta "TUU!!" facu Shayera " La ce te uiti?" " Aaa ma utiam ce ...aa....hmm la.. Evan.. e cam tut " spuse Charlizze rosind putin . "Cam tut?" intreba Ada in ras... " Eh..." suspina Charlizze.. "Ia sa vedem..noi... cum sta treaba.." Ada se ridica la masa, si se indrepta spre cea a viperinilor , si se aseza pe un loc liber. " Ce cauta o Soimarita tuta la noi?" " Huh.. care ii Evan? Hai.. ma cheama datoria.. vreau sa vad ceva." Toata lumea se uita la Evan, si parca din priviri il intreba " O cunosti?" ... Evan facu o fata gen ":|" si conntinua discutia cu prietenuul lui " Hei tu pwca lata .. Tu fii atent la mine, ca indata te las fara mostenitori.. nu ma cunosti" facu Ada care dadea repede din pleoape OCC: lipsa de inspiratie . da mna continuati si voi.. ca nush ce idee mareata aveam eu .. ma rog.. nu am nici o idee mareata da na |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Let's do it n.o.w - by Charlizze Di Rino - 01 Aug 2008, 14:11
Re: Let's do it n.o.w - by Deea Potter - 01 Aug 2008, 15:43
Re: Let's do it n.o.w - by Ada McNair - 01 Aug 2008, 17:13
Re: Let's do it n.o.w - by Charlizze Di Rino - 02 Aug 2008, 11:40
Re: Let's do it n.o.w - by Shayera Holl - 02 Aug 2008, 12:48
Re: Let's do it n.o.w - by Ada McNair - 02 Aug 2008, 13:53
Re: Let's do it n.o.w - by Kennya Allen - 04 Aug 2008, 01:07
Re: Let's do it n.o.w - by Shayera Holl - 04 Aug 2008, 05:56