[& Ok, let's fly over the magic wall
|
08 Aug 2008, 23:19
|||
|
|||
Charlizze gasi o bunita si incerca sa lege scrisorica de piciorulsul ei.
"Usor scumpa mea, usor..." "Vrei sa te ajut?" intreba Ada, venind si lagand scrisorica. "Mersi mult." "N-ai pentru ce" spuse Ada cautandu-si bufnita ei. Charlizze se apropie de o fereastra, lasand pasarea sa zboare. 'Oare as putea sa zbor si eu?' gandi ea. Fereastra ii permitea sa se arunce fara probleme. 'OK... s-o facem...' Se urca putin pe pervaz. '1...' trase aer in piept. '...2...' auzi cum usa se deschide si cineva iesi afara din turn. '...3.' Tocmai se tregatea sa sara cand cineva o apuica de mana ferm. "Hei, ce crezi ca faci acolo?" Kennya fusese aproape de ea si vazuse ceea ce incerca sa faca. "Dar ce-am facut?" intreba Charlizze confuza. "Ahh, nimic... abpsolut nimic... stii, nu ai fost tu aia care vroia sa se arunce de le fereastra, a fost umbra ta, nu?" spuse Ada ironica. "Chiar am vrut sa ma arunc?" "DAAAAA!" repetara cele 3 fete. Atunci Charlizze observa ca Evan plecase. 'Asta e...' OOC: scuze, dar imi e somnic ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
[& Ok, let's fly over the magic wall - by Charlizze Di Rino - 01 Aug 2008, 14:43
Re: [& Ok, let's fly over the magic wall - by Ada McNair - 01 Aug 2008, 17:42
Re: [& Ok, let's fly over the magic wall - by Deea Potter - 02 Aug 2008, 11:06
Re: [& Ok, let's fly over the magic wall - by Ada McNair - 03 Aug 2008, 14:16
Re: [& Ok, let's fly over the magic wall - by Kennya Allen - 04 Aug 2008, 12:49
Re: [& Ok, let's fly over the magic wall - by Charlizze Di Rino - 08 Aug 2008, 23:19
Re: [& Ok, let's fly over the magic wall - by Ada McNair - 24 Sep 2008, 10:00
|