Lupta prentru Dumbledore-continuare(aceleasi persoane)
21 Aug 2008, 12:51
"Hm, Nereida, nu cred ca a fost o idee prea buna! Trebuie sa-i ajutam sa stinga focul!"zise Jade, tragandu-le de mana pe fete.
"Ai innebunit?"intreba Ana, oprindu-se, si uitandu-se la Jade. "Trebuie sa plecam imediat de aici! Tonks are dreptate. AM putea intra in necazuri si mai mari!"
"Ana are dreptate!"afirma si Nereida. "Gandeste-te bine. Ce rau ar putea sa cauzeze un mic incendiu?"
"Fetelor, uite, daca vreti sa plecati, n-aveti decat. Eu raman. Stiu ca Fudge se poarta asa cum se poarta, insa nu merita asa ceva."spuse Jade, ducandu-se spre biroul lui Fudge.
"Ar trebui sa o oprim, nu credeti?"zise Ada, dandu-si ochii peste cap."Va rog sa o scuzati pe fata asta, in general nu este chiar asa!"
Celelalte aprobara acum alergand dupa Jade care o luase cu mult inainte.
"Domnule Fudge, domnule Fudge!"striga Jade alergand pe coridor si dand peste toata lumea care trecea pe acolo.
"Scuzati, scuzati..."se scuza ea. "...Scuzati, Iertati-ma! Oooopss!"
In acel moment fata cazu pe podea. Deschise ochii vazandu-le pe fete apropiindu-se si pe persoana pe care o lovise.
"Ma scuzati, n-am vrut, adica, sincer, nu v-am vazut si..."dar se opri aici. Vazu ca dadu peste un baiat cam de 15-16 ani cu parul brunet si cu ochii caprui.
"Nu-i nimic!"zise el, zambind.
"Ooo, gata, JAde sa mergem!"zise Ada luand-o de mana si ridicand-o. "...inainte sa se infiripe ceva intre voi doi!"termina ea, facandu-i cu ochiul.
OOC:ce intorsatura!

[Image: nf1dep.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Lupta prentru Dumbledore-continuare(aceleasi persoane) - by Iseult Cromwell - 21 Aug 2008, 12:51