Un loc de refugiu
08 Sep 2008, 13:02
Simtea ca nu mai suporta tensiunea din Hogwarts...tot ce vroia era sa fie lasata in pace pentru o vreme. Mult prea multe lucruri erau acum pe capul ei...si chiar nu putea sa se descurce cu toate.
Alergand pe coridorul de la etajul 2 Nereida se izbi de cineva. Isi ridica privirea si vazu ca era doar un amarat de cercetas...cu siguranta in anul 1. Se uita urat la el.
"Vezi pe unde mergi cercetasule...data viitoare am sa te atarn cu capul in jos pentru o saptamana." striga Nereida la el apoi trecu in fuga pe langa baiatul socat.
Peste tot elevi care o priveau....mai se auzea cate un "Hey Nereida!" dar nu le raspundea...tot ce vroia era sa taca toti. In sfarsit o usa in fata ei. Nu ii pasa ce era inauntru. O deschise si intra.
Era doar o toaleta...mare...si parasita din cate observa. Cabinele de toaleta erau vechi...unele usi de abea se mai tineau drepte.
"Macar e liniste....sa-i ia naiba pe toti!AAAhh..." striga ea si izbi cu pumnul intr-o chiuveta.
Atunci se auzi un zgomot dintr-o toaleta....parca cineva trase apa. Apoi...fantoma unei fete tasni din vasul de toaleta.
"Cine ma deranjeaza la ora asta? Iar ati venit sa radeti de mine? Ohh...esti doar tu...cine esti?"
"Cine esti tu mai bine zis!" intreba Nereida.
"Sunt Myrtle...am murit acum 50 de ani...e o poveste tragica...si.."
"Ahh....Myrtle plangacioasa...cea ucisa de un bazilisk? Bun...te rog nu incepe sa te vaiti pentru ca nu am starea necesara pentru asa ceva....asa ca ori taci si plutesti pe aici ori zboara in vasul tau de toaleta!"

[Image: slytherin1-1.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Un loc de refugiu - by Nereida Devon - 08 Sep 2008, 13:02
Re: Un loc de refugiu - by Kennya Allen - 08 Sep 2008, 15:44
Re: Un loc de refugiu - by Nereida Devon - 08 Sep 2008, 16:42
Re: Un loc de refugiu - by Ginny Malfoy - 08 Sep 2008, 21:47
Re: Un loc de refugiu - by Nereida Devon - 09 Sep 2008, 09:15
Re: Un loc de refugiu - by Kennya Allen - 10 Sep 2008, 08:05
Re: Un loc de refugiu - by Nereida Devon - 10 Sep 2008, 09:18
Re: Un loc de refugiu - by Kennya Allen - 20 Sep 2008, 19:09