O vizita in Aripa Spitalului
|
09 Sep 2008, 17:58
|||
|
|||
Off: O sa innebunesc. Nu inteleg nimic din posturile cu Lordul Smoala sau cu Smiley... Ma lamureste si pe mine cineva?!
On: Nortly mergea incet catre aripa spitalului. Cat de idioata putuse sa fie cand acceptase sa participe la un duel... Era plina de zgarieturi, iar din mana stanga curgeau intruna picaturi de sange. Batu incet la usa. Nici un raspuns. Deschise incet usa. Pe biroul domnisoarei Pomfrey era o lampa pe cale sa se stinga. Doua paturi erau ocupate de doua fete pe care Nortly le vazuse de cateva ori in castel, insa niciodata nu indraznise sa se apropie de ele. O striga incet pe madame Pomfrey, care aparu de dupa pereaua unui pat. "Oh... Nu credeam ca voi avea pacienti la o ora atat de tarzie. Intra copila. Cu ce te pot ajuta?" "Oh, bratul si... zgarieturile?!" "Ah. Sunt cam somnoroasa. A fost o harmalaie generala aici mai devreme. Esti boboc? Nu cred ca te-am mai vazut pe aici!" "Sunt in anul III. Nu ma accidentez prea des. Insa ele [facand un semn cu capul catre Kennya si Ginerva] nu par la fel de norocoase." "Ia loc pe ce pat vrei. Iti voi aduce niste spirit si cateva pansamente." 'Cat de oribil poate fi sa fiu eu' gandi Nortly. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Vizita neasteptata | Luna Slytherin | 2 | 1,199 |
05 Jul 2010, 10:12 Last Post: Bella Emily Rose |
|
Vizita cu surprize | Bella Emily Rose | 3 | 1,290 |
07 Nov 2009, 17:14 Last Post: Isabella River |