O noua vizita
|
23 Oct 2008, 19:32
|||
|
|||
Lyra tocmai trecea prin fata colibei lui Hagrid, cand auzi pe cineva povestind cu mult entuziasm ceva. Fata se apropie de geamul colibei si o zari pe Kennya la masa langa o alta eleva pe care Lyra nu o mai vazuse.
' Cred ca e din anul I ' Desi era de obicei timida si retrasa, Lyra decise ca ar trebui sa intre si sa o cunoasca pe noua fata pentru ca parea foarte simpatica. Se apropie de usa si ciocani incet. " Cine e? " se auzi vocea puternica a lui Hagrid. " Lyra " Dupa cateva momente aparu si capul mare al uriasului. " Intra, intra... " spuse el grabit. Lyra intra si le zambi celor doua: " Buna, Kennya! Buna..." " Anny " o completa eleva noua zambind. " Buna Anny! Incantata de cunostinta. Eu sunt Lyra " Fata se aseza pe un scaun de la masuta rotunda a lui Hagrid si zambi. " Si ce te aduce pe aici? " intreba Hagrid. " Pai trebuia sa ma intalnesc cu cineva putin mai incolo aici, in fata colibei tale, dar am auzit-o pe Anny povestind despre ceva si am fost prea curioasa asa ca am intrat pentru a face cunostinta. " " Aha " aproba Hagrid. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O noua vizita - by Charlotte Ambrosine - 22 Oct 2008, 21:33
Re: O noua vizita - by Kennya Allen - 22 Oct 2008, 21:51
Re: O noua vizita - by Lyra Dust - 23 Oct 2008, 19:32
Re: O noua vizita - by Kennya Allen - 23 Oct 2008, 20:00
Re: O noua vizita - by Charlotte Ambrosine - 23 Oct 2008, 20:20
Re: O noua vizita - by Arianna Lovegood - 23 Oct 2008, 20:48
|
Possibly Related Threads… | |||||