Thread Closed 
Soapte.. [x] [Concurs]
03 Nov 2008, 23:16
OOC: cartea a IV-a, pasajele dinaintea Turnirului Tri-vrajitor.. Zicea Hermione ca nici un obiect Incuiat nu putea ajunge pe suprafata Hogwarts-ului.. Banuiesc ca nici iPodul xD

• Cand simti ca obiectivele propuse sunt indepartate si ca drumul pana la realizarea lor e greu aminteste-ti ce a spus un poet roman:
    "Picatura strapunge piatra nu prin putere, ci prin constanta."

Uneori era adevarat ca aveai nevoie de anumite lucruri, lucruri fara de care nu ai putea trai. Eh, erau oameni care se multumeau cu ceva simplu, insa important, insa erau si oameni ce isi doreau mereu ce era mai la moda, mai frumos. La cei din urma nu mai este vorba de nevoie, ci de dorinta. Totusi, cand simti ca fiecare poarta ti se inchide in fata, mergi inainte, stiind ca odata va veni si randul tau.

Isi lasa parul, ce era destul de lungut, adiat de vant. Avea o senzatie ciudata, amestecata cu multe altele. I se parea ca are loc un nou inceput si in acelasi timp ca isi pierduse o mare parte din viata. Nu va putea intelege niciodata viata, avand in vedere ca isi pierduse manualul de folosire. Poate cand se va maturiza.. Da, poate atunci va avea mai mult noroc.

["Denis?"]

Simti o durere puternica in mana, ca si cum cineva il prinse de ea si il trase in jos, incercand, probabil, sa se mentina pe picioare. El isi intoarse privirea spre aceasta persoana, vrand sa o injure putintel. Totusi, fu surprins sa vada ca era vorba despre Ginny, cea mai buna prietena a lui. O ajuta sa se ridice, dupa care o saruta usor pe obraz.

-Buna.. Ah, nu ma asteptam sa te intalnesc.. Se opri pentru cateva secunde, aratand in jur, aici.

Ii facu semn sa se aseze pe iarba, desi aceasta era putin uda. Deh, nu va raci, era sigur de asta. Sau.. mai bine zis, spera. Nu se stia cum va reactiona aceasta fiinta, avand in vedere ca este una mai ciudata. Era o fata ce ii placea sa glumeasca, o fata cu care te puteai distra oricand. Eh, era adevarat ca faceau o pereche minunata. Acum, stateau amandoi in fund, pe iarba, el jucandu-se usor cu cateva suvite din parul ei.

-Eh, ia zi, ce cauti tu pe aici? Din cate imi amintesc, tu traiesti pe Marte.. S-a intamplat ceva cu saraca planeta?

O spuse in semn de gluma, incercand sa o faca sa se simta mai bine. I se parea ca azi avuse o zi proasta sau ca cineva o suparase cu ceva. Lui ii facea foarte mare placere sa faca pe cineva sa rada, avand in vedere ca si el avea nevoie uneori, insa nu vreia nimeni sa ii faca aceasta favoare [ooc: stiu, am repetat foarte mult verbul " a face"].

OOC: scuze ca am raspuns numai acum [abea acum am intrat la net pe ziua de azi.] si srry pentru calitatea RPG-ului [sunt foarte, foarte obosita de la antrenament Crying((((]

[Image: d4.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Soapte.. [x] [Concurs] - by Denis D. Diggory - 28 Oct 2008, 17:41
Re: Soapte.. [x] [Concurs] - by Ginny Malfoy - 03 Nov 2008, 13:07
Re: Soapte.. [x] [Concurs] - by Denis D. Diggory - 03 Nov 2008, 23:16
Re: Soapte.. [x] [Concurs] - by Ginny Malfoy - 05 Nov 2008, 13:36
Re: Soapte.. [x] [Concurs] - by Ginny Malfoy - 07 Nov 2008, 23:03

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Dragostea invinge [concurs rpg] Shayera Holl 6 1,752 23 Nov 2008, 11:17
Last Post: Shayera Holl
  Povesti langa lac ( Concurs RPG ) Charlotte Ambrosine 37 6,834 19 Nov 2008, 21:18
Last Post: Hermione McGonagall