|
Soapte.. [x] [Concurs]
|
|
05 Nov 2008, 13:36
|||
|
|||
|
Ooc: sa zicem ca merge un iPod la castel =]
Bic:
[Buna.. Ah, nu ma asteptam sa te intalnesc.. aici.] ”Scuze…” Il saruta si ea pe obraz, zambind. ”Simteam nevoia sa ies in aer liber.” [Eh, ia zi, ce cauti tu pe aici? Din cate imi amintesc, tu traiesti pe Marte.. S-a intamplat ceva cu saraca planeta?] ”Ah, sa zicem ca a luat foc frigiderul si m’a trimis Veceul, in plica criza de turbare, aici, pe Terra.” Ginny incepu un monolog despre traiul frigiderelor pe Marte. Denis, saracul, deja se obisnuise cu ea. Ginny ii putea spune totul. De la numele si porecla tuturor pixurilor si creioanelor de acasa pana la numarul de tenisi [destul de inexact, avand in vedere ca are atatia..]. Dar si intre cei mai buni prieteni exista secrete. ”WOW! O banca rosie!” striga Ginny, incepand sa se invarte ca nebuna in jurul unei banci. Banlocuitorii [traducere: ‘aia care stau pe banca’] au fugit speriati. ”WOW! Un lac! WOW! Inca o banca rosie! WOW! O sarma!” Dupa ce Ginny inceta sa se uita cu gura cascata la ‘marele mistere ale lumii’ [bancile rosii], putu tine o conversatie normala. Ma rog.. aproape normala.. ”Azi am vazut o budinca” Deodata isi dadu seama de ceva. Pentru Denis putea fi enervant. Il privi cu niste ochi de ingeras si redeveni normala [adica normala normala, da` normala normala normala]. Se auzi un fosnet, de parca o mare de frunze erau purtate de furtuna, si Ginny era cat pe ce sa fie nimerita de un fel de frezzbie cu colti care ricosa drept intr’o fereastra a castelului, fara sa o sfarame. Ooc2: stiu ca e super nashpa.. dar na n'am inspiratie si tre` sa plec pana nu ma prinde mama la calc =] Denis vezi ca iti trimit acum un pm :-s
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Messages In This Thread |
|
Soapte.. [x] [Concurs] - by Denis D. Diggory - 28 Oct 2008, 17:41
Re: Soapte.. [x] [Concurs] - by Ginny Malfoy - 03 Nov 2008, 13:07
Re: Soapte.. [x] [Concurs] - by Denis D. Diggory - 03 Nov 2008, 23:16
Re: Soapte.. [x] [Concurs] - by Ginny Malfoy - 05 Nov 2008, 13:36
Re: Soapte.. [x] [Concurs] - by Denis D. Diggory - 07 Nov 2008, 17:44
Re: Soapte.. [x] [Concurs] - by Ginny Malfoy - 07 Nov 2008, 23:03
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Dragostea invinge [concurs rpg] | Shayera Holl | 6 | 1,756 |
23 Nov 2008, 11:17 Last Post: Shayera Holl |
|
| Povesti langa lac ( Concurs RPG ) | Charlotte Ambrosine | 37 | 6,882 |
19 Nov 2008, 21:18 Last Post: Hermione McGonagall |
|

n'am inspiratie si tre` sa plec pana nu ma prinde mama la calc =] Denis vezi ca iti trimit acum un pm :-s