Tabelul Airtmantic 2 (NonRpg)
|
11 Nov 2008, 22:32
|||
|
|||
Perfect
Acuma urmeaza sa ne citim destinul in numere.Acest lucru il vom afla pe parcursul mai multor ore.Pentru inceput vom invatat sa aflam cele 3 numere personale: -Numarul Caracterului -Numarum Social -Numarul Inimii Numarul caracterului indica tipul general de personalitate al individului. Numarul inimii se refera la viata interioara a individului si se spune ca indica dorinte si temeri ascunse fata de ceilalti. Numarulul Social se refera la personalitatea exterioara ,partea pe care individul o arata lumii din jur. In aceasta lectie ne vom ocupa de Prima categorie,adica numarul Caracterului *Edward scrie pe tabla mare NUMARUL CARACTERULUI* Numarul caracterului a fost primul categoria creata,celelalte 2 fiind diviziuni al acestuia.Ca descoperitori al acestei categorii sunt cunoscuti doi mari matematicieni vrajitori ![]() Code: -Zenon Mai tarziu celalat matematiciani,Proclus a schimbat putin teoria lui Zenon.Acesta a sustinut pe parcursul vietii sale,ca Numarul Caracterului reprezinta suma generala a cifrelor unui nume,nu doar literele care se repeta.In ziua de azi,metoda acceptata este cea a lui Proclus,de aceea numarul Caracterului este numit si numarul lui Proclus. Code: Proclus Acuma va rog ca fiecare dintre voi sa isi afle Numarul General sub forma metodei lui Proclus dar si a lui Zenon(exact cum am scris eu,adica scrieti din nou numele,apoi treceti numele in cifre,si adunati la fel ca la cei doi.) Nu accept Power Play in nici unul dintre topicurile in care postez si eu ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|