When you were small
|
19 Nov 2008, 13:28
|||
|
|||
Pai, cand eram mica eram absolut minuscula. De exemplu, in clasa a patra aveam un metru si 15 Acum am 1 mentru si 33
Dah, deci, si eu eram mai retrasa, nu prea avam prieteni. Adica am avut un prieten. Un baiat, cu care si acum mai mai inteleg bine. Era un baiat urias, in grupoa mare avea vreo 70 si ceva de kilograme, si eu aveam vreo 21 sau 22... Nu ami stiu exact. Stiu doar ca acum am 32 Asa, deci, imi amintesc ca odata o asteptam pe mama sa vina, si el la fel. Si toti restul dormeau, si noi asteptam langa dormitoare. Si stiu ca m-a luat odata in brate, si a vrut sa ma invarta, sau ceva de genul asta. Si stiu ca am cazut amandoi. Eu prima, si el peste mine Deci, cum spuneam, nu prea aveam prieteni, si preferam sa sta sa citesc intr-un colt. Si acum sunt considerata o ciudata, pentru ca-mi place sa stau sa citesc... Stiu ca faceau niste baieti un castel gigantic, si am vrut sie u sa ajut... Si stiu ca nu m-au alsat, si m-am enervat si le-am daramat tot castelul Dupa gradinita, in 1-3 am avut doi prieteni. Baiatul de la gradinta, si o fata, care intr-a patra a plecat in spania. O chema Roberta. Dupa aia intr-a patra au fost niste fete cu care m-am inteles destul de bine, Bianca, Diana si Denisa. Apoi, dintr-a cincea s-a intors Roberta, si era foarte diferita., Si alea trei s-au schimbat. Si am ajuns sa nu prea mai am prieteni. Nici nu baiatul ala nu ma prea intelegeam bine, si... ma rog. A venit apoi o fata noua, cu care ma mai itneleg.. Si intr-a sasea, adica anul trecut, stiu ca m-am inteles ibine cu doi baieti, dintre care unul a plecat... Cred ca nu prea aveam prieteni pentur ca, nu stiu cum sa spun... nu sunt foarte sociabila, si uhh... obisnuiesc sa fiu enervanta de cele mai mutle ori. Deci, sa caut niste poze cu mine cand eram mica, sa va arat. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|