Thread Closed 
Dragostea invinge [concurs rpg]
23 Nov 2008, 11:17
Si Bella si Edward isi faceu vecul pe acolo...dar ei preferau sa se ridice de la masa.
Se duse langa lac,locul unde se sarutase prima si prima data[cum spuneam...nu am chef sa fac o alta poveste de dragoste...adica atunci cand imi spune ca ma iubeste etc etc etc...vreau sa fie exact povestea Shayerei cu a lui Cedric...daca nu o stiti...nush ce sa va zic].
"Ce frumos e aici"zambi Edward
"De ce nu vi aici?...la Hogwasrt?"intreba fata
"Sunt ultimul an...nu mai am pentru ce sa vin...o sa termin la Durmstrang...siiii...lasa...o sa fie bine...poate o sa ma angajez la Hogwarst"spuse baiatul
"What?...tu?...sa te angajezi aici?...nici vorba...dute sa fati un viitor..la ce sa ma astepti pe mine?...eu una...mai am...si...nu conteaza...tu asculta-ma"izbucni fata
"Poi...stiam eu ca o sa zici asta..."dute si fati un viitor"...stiam ca o sa zici asta...de aia nu am mai zis nimic"spuse Edward
Bella facu o fata foarte nervoasa...si se ridica usor...si ii intoarse spatele baiatului...dupa care poti singura pe malul lacului...cu Edward langa ea...dar tacand.

[Image: 1770755262116-e3a84b78-7949-4471-b43b-09e68af9c7c5.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Dragostea invinge [concurs rpg] - by Shayera Holl - 23 Nov 2008, 11:17

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Povesti langa lac ( Concurs RPG ) Charlotte Ambrosine 37 8,599 19 Nov 2008, 21:18
Last Post: Hermione McGonagall
  Soapte.. [x] [Concurs] Denis D. Diggory 5 2,020 07 Nov 2008, 23:03
Last Post: Ginny Malfoy