Vizita la Muzeu
06 Dec 2008, 13:10
Intre timp se intalnira cu Ada, care parea foarte amagita , analizand cu atentie hartia. Din neatentie , se izbi de cele doua , care la inceput se incruntara, dar vazand ca nu este nici un baiat, isi schimbara expresia.
" Hei ! Ce faci aici? Nu te uiti si tu? Sau iar iti cauti pisica pe sub gresie? " intreba Hermione uitandu-se la Ada speriata.
" Nu !! Nu este asta. Sunt dezamagita. Parintii mei sa ma lase? WTF? Nu ma lasa nici sa trec strada.. " spuse ea suparata.
" Oh.. naspa.. dar.. care este motivul??? " intreba din nou.... vroia sa pastreze cnonversatia si asa nu isi invatase la Farmece.
" Pai.. eram odata si mergeam pe strada. Era frumos.. dar mergeam pe strada. si mergeam si mergeam si mergeam, cand am dat de o trecere de pietoni? SI?? Ce credeti ca m-am gandit eu sa fac??? " spuse fata dand o stare de suspans.
"NUUU ??? " au zis fetele speriate pentru cine stie ce accident fatal.
" M-am gandit sa trec strada... SI?? CE CREDETI CA S-A INTAMPLAT??? " spuse fata incepand aproape sa planga numai cand isi aducea aminte.
Hermione si Anny deja s-au plictisit sa o asculte pe Ada si cu povestile ei cum trecea strada intr-o zi de vara frumoasa.. omg.. plictisitor..
" Asa... ia mai taci! SI?? S-a intamplat ca m-a sunat cineva.. si atunci.. mi-am dat seama .. ca am uitat sa imi notez orarul in agenda!!" fata incepu sa planga si mai tare aasezandu-se in fund... si dand cu pumnii in pamant.
Anny si Hermione... incercara sa pastreze distanta, in cateva secunde fiind deja in sala de curs. Ada si asa avea o fereastra, asa ca se duse in hambar, si trimise scrisoarea parintilor ei , cand descoperi ca niste pasi dubiosi se auzeau in ecou. "oo da... inca o persoana caruia ii pot povesti patania mea " spuse ada lumindandu-se la fata.

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Vizita la Muzeu - by Hermione McGonagall - 28 Nov 2008, 00:37
Re: Vizita la Muzeu - by Ada McNair - 06 Dec 2008, 13:10
Re: Vizita la Muzeu - by Hermione McGonagall - 06 Dec 2008, 13:32
Re: Vizita la Muzeu - by Charlotte Ambrosine - 05 Jan 2009, 16:13
Re: Vizita la Muzeu - by Hermione McGonagall - 07 Jan 2009, 12:01