Vizita la Muzeu
|
06 Dec 2008, 13:32
|||
|
|||
Ada era probabil foarte stresata pentru ca atunci cand se intoarse nu vazu pe nimeni.Trimise scrisoarea si mai ramasese acolo gandindu-se la patania sa.Statu,statu,statu pana cand se suna de iesire.'Nu mi-am dat seama cum a zburat timpul!'isi spuse in gand.Pleca de acolo,cand pe hol se intalni cu...
Hermione si Anny care se indreptau spre marea sala pentru a lua pranzul.Vorbeau foarte aprins despre minunata ora de Farmece pe care au avut-o.Invatasera despre cea mai simpla vraja din Univers-dupa parerea Hermionei-si apoi profesorul incepu sa asculte.Noroc ca nu ajunse la Hermione,deoarece fu atat de prinsa in tema de la Transfigurari incat uitase sa invete la Farmece.Anny pe de alta parte,isi ivatatse lectia si fusese dezamagita ca nu ajunse si la ea. "Anny nu pot sa cred cat de suparata esti!Parca plutesc!"spuse Hermione usurata. "Hermione,nu m-am chinuit atat sa invat ca profesorul sa nua junga la mine!"spuse Anny suparata. "Bine,bine gata!Te las!"spuse Hermione. Totul parea bine cand cineva intra dinou in ele. "Ada....!"tipara fetele suparate. "Scuze,dar nu v-am vazut!"spuse Ada rusinata."Sunteti bine?". "Off,ia-ti o veste reflectorizanta ca sa te vedem noi."spuse Hermione. "O ce?"intreba Ada de parca tocmai atunci ar fi aflat ca este vrajitoare. "O vesta reflectorizanta.Este o vesta Incuiata de o culoare stridenta vizibila si noaptea.Iti sare imediat in ochi."ii sarii Anny in ajutor Hermionei. "Bine...O sa caut!"spuse Ada cu acelasi aer uimit ca mai devreme. Pleca in Sala Mare,iar Hermione si Anny o luara la fuga razand. "Ada...era o gluma.Nu o lua in serios."spuse Anny si Hermione in cor. "Bine!"spuse Ada si fata se indrepta spre masa ei. La fel facura si Anny si Hermione.Erau moarte de foame.Incepura sa manance,iar Hermione isi aminti sa mai reciteasca o data lectia la Transfigurare.Stia lectia la fel de bine ca expresia "Buna ziua!"folosita cel mai frecvent de ea. Anny se uita la ea si ramasese..... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Vizita la Muzeu - by Hermione McGonagall - 28 Nov 2008, 00:37
Re: Vizita la Muzeu - by Ada McNair - 06 Dec 2008, 13:10
Re: Vizita la Muzeu - by Hermione McGonagall - 06 Dec 2008, 13:32
Re: Vizita la Muzeu - by Charlotte Ambrosine - 05 Jan 2009, 16:13
Re: Vizita la Muzeu - by Hermione McGonagall - 07 Jan 2009, 12:01
Re: Vizita la Muzeu - by Helena Daphne Rose - 03 May 2010, 19:38
Re: Vizita la Muzeu - by Luna Slytherin - 27 Jul 2010, 14:02
|