Severus Snape sau James Potter?
15 Dec 2008, 00:30
Eu il aleg pe Severus Snape. Stiu ca si James a iubito pe Lily, insa dragostea lui Severus a fost mai profunda. El a iubito atata timp si chiar a regretat ca a facuto sa sufere. A avut grija de Harry ca de copilul lui, intrand pe propria responsabilitate in grupul Devoratorilor incercand sa culeaga cat mai multe date pentru ca Harry sa fie in siguranta inainte de toate.
El nu a uitat-o niciodata si nu a avut alta femeia in afara de ea. Se vedea ca a fost marcat de Lily intr-un mod special si hai sa recunoastem ca si lily l-a iubit. Doar ca el a facut marea prostie sa se afunde in magie neagra. Asta a fost singurul motiv care a suparato pe lily. Chiar in cartea a saptea cand a vazut harry amintirile lui Severus despre viata si sentimentele care le-a avut fata de ea, nu mi-a venit sa cred ca el poate iubi atat de mult pe cineva care nu mai era printre cei vii si totusi a facut totul pentru persoana careia i-a dat viata.
Severus nu a facuto pentru james. James sa fim sinceri era mult prea infumurat si prea egoist. Asta nu mi-a placut la el. A facuto pentru Lily si dragostea pe care inca o purta in suflet. Si pana la urma a ajuns sa-si dea viata pentru fiinta iubita. Imi pare rau ca a sfarsit intr-un mod tragic. Ca un fel de martir.
Pana si harry a recunoscut dragostea lui fata de Lily, chiar si-a numit baiatul dupa el. Cred ca harry i-a ramas dator toata viata si l-a recunoscut ca pe un om remarcabil si cu un suflet cat se poate de bun.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Re: Severus Snape sau James Potter? - by Kennya Allen - 15 Dec 2008, 00:30

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Snape rea-credinta 15 4,943 03 Feb 2011, 03:54
Last Post: Eva Snape
  Cho si Snape Luna Slytherin 9 3,425 12 Aug 2010, 22:06
Last Post: Luna Slytherin