Noi sentimente in adierea vantului
22 Dec 2008, 21:56
...Julia, care facea pe avocatul neplatit pentru Harry,care si el era nemultumit de ora antrenamentului pentru vajthat. Fata o masura putin din ochi pe Mary, apoi o intreba cu ezitare:
"Esti anul IV?"
"Da,sunt." raspunse Mary,putin ametita de trezirea brusca la realitate oferita de Julia.
"Aa, tu esti aia care tipa ca altceva dupa Baston la meciuri...mhm. Si eu sunt anul IV," fata ii intinse mana. "Sunt Julia Potter."
Mary ii intinse si ea mana si i-o stranse nesigura,deschizand gura, gata sa spuna ceva.
"Tu..."
"Err...scuza-ma putin."
Julia strabatu curtea hotarata catre Baston, care se opri din mers, prezicand parca ce avea sa se intample.
"OLIVER, 6 DIMINEATA?! ESTI NEBUN?"
Baston isi masa ferm tampla si se intoarse catre Julia.
"Si tu ce vrei,avocat al diavolului? Harry deja mi-a facut capul calendar,impreuna cu ceilalti membri ai echipei."
"Pai, sa spunem doar ca nu vreau sa-i ofer fratelui meu inca un motiv ca sa devina ofuscat. Irascibilul. Isi varsa nervii pe mine intotdeauna."
"Da,bine... si ce vrei ca eu sa fac? Nu vreau sa las viperinii sa castige."
"Da,Oliver, si mie imi vine uneori sa le smulg fetele si sa le arunc in Lac,dar totusi, 6? N-ar fi mai bun un antrenament nocturn? Unul romantic...la lumina lumanarilor..."
"Vrei sa arda terenul sau cum? -.-' " facu Oliver, dand sa intre in castel.
Mary se apropie si ea de cei doi si decise sa-l mai salute odata pe capitan.
"Erm...buna..."
Oliver zambi din nou cu caldura si nimic mai mult.
"Bine...bine,'capitane'...am sa-l trimit pe Harry personal sa-ti faca o demonstratie a bataii de cap ce mi-o poate da...ai sa vezi tu..."
"Oficial, mi-e frica, Jul..." zise Baston, fara sa-si mute privirea de la Mary.

[Image: 1ob09g.jpg][Image: o53hoi.jpg]

So would you rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Noi sentimente in adierea vantului - by Julia Lilith Potter - 22 Dec 2008, 21:56