| 

Noi sentimente in adierea vantului

| 

| 

22 Dec 2008, 23:23 

|||

| 
		|||
| 

"Eh .... alta care crrede ca e cea mai buna,nai ce sai faci asa frate asa sora"Alina isi dadu ochii peste cap si se intoarse catre baston"daca nu castigi nu stiu ceti fac,nu vreau ca cercetasii sa piarda ai inteles?" 

"Nu o sa pierdem fi sigura" "Nu mai fi asa de sigur baston,o sa va facem una cu pamantul" "Gata terminati,o sa vedem asta maine pe teren,o sa fie amuzant"spuse mary chicotind. "Fratele meu te va bate sa fii sigura Malfoy"spuse Julia furioasa. "Nu prea cred Potter,nu ma invinge nimeni draga" "Fetelor luati o pauza.....ma plictisiti cum va certati,Malfoy mai bine pleci." "Nici sa nu te gandesti..o sa raman aici cat am eu chef" "Oh bine cum vrei tu...putin imi pasa" ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare.  | 
		|||
| 

« Next Oldest | Next Newest »

| 

| Messages In This Thread | 
| 
 Noi sentimente in adierea vantului - by Briana Brighton - 22 Dec 2008, 21:28 
Re: Noi sentimente in adierea vantului - by Julia Lilith Potter - 22 Dec 2008, 21:56 
Re: Noi sentimente in adierea vantului - by Alina Potter - 22 Dec 2008, 22:13 
Re: Noi sentimente in adierea vantului - by Rebecca-Anne Malfoy - 22 Dec 2008, 23:14 
Re: Noi sentimente in adierea vantului - by Alina Potter - 22 Dec 2008, 23:23 
Re: Noi sentimente in adierea vantului - by Briana Brighton - 23 Dec 2008, 19:50 
 | 

![[Image: thAnime_girl_1-1.jpg]](http://i451.photobucket.com/albums/qq232/ButterflyPinkMy/thAnime_girl_1-1.jpg)