|
Discutie la marginea chiuvetei...
|
|
10 Jan 2009, 17:45
|||
|
|||
|
Hermione rasufla usurata,apoi ii zambii lui Myrtle.Dorea sa redevina prietena cu ea,asa ca ii spuse cat se poate de calm.
"Draga mea,Myrtle,vezi?Nimeni nu este ignorant ci suntem profund impresionati de moartea ta.Noi incercam sa te calmam pentru a avita un dezastru.Daca inunzi scoala toti elevii vor pleca,iar tu vei fi singura.Asta vrei?" "Are dreptate,Myrtle."o aproba Alina. "Raman singura?Nu vreau!!!" "Vezi?" Hermione incepea sa ia un aer de victorie.Incepea sa o clameze mai bine pe Myrtle,atacand-o cu acest subiect.Nu ii placea sa fie singura,asa ca acest subiect o calma. "Deci,Hermione,de ce ai venit aici?"intreba Myrtle. "Am nevoie de ajutorul tau.Sunt foarte plictisita si stiu ca tu m-ai putea ajuta.Mereu mi-ai dat idei interesante."ii explica Hermione. "Ce-ar fi sa vorbim...."incepu Myrtle. "Buna idee!"aproba Alina. Myrtle zambi fericita. "Dar sa nu stam in picioare."spuse Hermione. Fata facu o vraja si doua fotolii.Fetele se asezara,iar Alina o felicita pentru vraja,deoarece fotoliile erau foarte confortabile. Hermione dorea sa inceapa un nou subiect de discutie,dar usa se deschise iar o fata isi facu aparitia.Era.... |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Messages In This Thread |
|
Discutie la marginea chiuvetei... - by Daria Dumbledore - 30 Dec 2008, 18:55
Re: Discutie la marginea chiuvetei... - by Alina Potter - 10 Jan 2009, 10:49
Re: Discutie la marginea chiuvetei... - by Hermione McGonagall - 10 Jan 2009, 13:20
Re: Discutie la marginea chiuvetei... - by Alina Potter - 10 Jan 2009, 14:28
Re: Discutie la marginea chiuvetei... - by Alicia Isabelle Blake - 10 Jan 2009, 14:46
Re: Discutie la marginea chiuvetei... - by Hermione McGonagall - 10 Jan 2009, 17:45
Re: Discutie la marginea chiuvetei... - by Sharma Sanara - 10 Feb 2009, 21:54
|