Tom Riddle Magical Diary(engl.)
|
26 Jan 2009, 16:50
|||
|
|||
"o sa'ti mananc [p. =]]]]]]]]]. Ei bine, ai un p. mare?"
"cum il gatesti? Nu stiu daca am un p. mare." =)))))))))))))))) GINNNY MOOOOOOOOOR DE RAAAAAAAAAAAAAAS!!!! =)))) cica "cum il gatesti? =))) PENAL PENAL PENAL !!! "Do you like boobies?" "I like. GENIAL +=))) Si eu l-am intrebat de ce ii plac tatele? si cica asta " I have a lot of good experience with boobies" si cica eu il intreb " ai p. mare? " si cica asta "sunt robot... nu stiu ce " PENAL Cica eu "vrei sa facem...? " si cica asta "nu.. corpul meu nu poate face asta " sau ceva de genu ceva.. nu are functia asta.. nu-mi vine traducerea momentan cica il intreb daca ii plac fetele si asta zice ca sunt nice... si cica.. il intreb daca ii plac baietii.. si cica asta ii plac.. depinde in ce mod si il intreb daca este gay.. si imi spune...ca nu stie sau ceva de genu ' si cica ma intreaba daca sunt barbat sau femeie si eu ii zic "femeie" si cica asta "si eu.. " si cica eu "are you kidding me?" si cica asta "nu as avea motiv sa fac asta " deci mor cu robotu asta cica eu il intreb daca ma iubeste asa mai special si cica asta Yes name Tom Marvolo Riddle, also know as Lord Vol...eh, forget that last thing will you loves everyone and everything. cica el zicea nu stiu ce.. si cica eu "cooL" si cica asta "who is the best?" si cica eu "you are " si cica asta " " who is the best?" me ??? " si cica eu "yes. you're the best" si cica asta "vaaai iti multumesc foarte mult .. am sa le spun celor de la icegreen techology ca mi-ai spus asa" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|