Anomalie
|
16 Feb 2009, 12:42
|||
|
|||
Este un fic scris de mine, finalizat acum doua saptamani. Nu la citit nimeni pana acum, asa ca pot numi asta o premiera.
Poate sunt unii impotriva curentului "emo" , insa pe mine ma fascineaza viata unei astfel de persoane [ and i'm not emo -_-' ]. Prin fic exact asta am vrut sa subliniez. Daca stati rau cu inima va rog sa nu cititi X_x Nu pregatisem poze cu personajele etc, insa am vazut ca asa e "moda" aici, deci o sa ma conformez. [spre norocul meu am gasit, cu mare greutate, o poza care sa se potriveasca descrierii personajului principal -_-' ] O sa pun doar poza personajului principal.. si desriere.. Mentionez ca nu imi imaginez personajul exact ca in poza.. in special la par.. mi-o imagienz mai normala.. insa asta e singura poza care am gasit-o sa se potriveasca cat de cat.. Poza Stacia. O fata aparent incocenta, cu vise mari, care insa nu se vor indeplini niciodata. Are 16 ani, iar viata a maturizat-o mult mai mult decat trebuie. Stie ce inseamna fericirea si opusul ei. Caracterizata de colegi ca fiind un drac cu corp de inger, Stacia poate mai mult decar arata. Am vazut ca in celelalte ficuri prima parte nu apare in capul de thread. No.. ma conformez si de aceasta data. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Anomalie - by Stacia Sabre - 16 Feb 2009, 12:42
Re: Anomalie - by Ada McNair - 18 Feb 2009, 16:08
Re: Anomalie - by Stacia Sabre - 19 Feb 2009, 21:48
Re: Anomalie - by Briana Brighton - 20 Feb 2009, 12:47
Re: Anomalie - by Ginny Malfoy - 20 Feb 2009, 18:35
Re: Anomalie - by Stacia Sabre - 20 Feb 2009, 20:03
Re: Anomalie - by Anna McNair - 20 Feb 2009, 22:38
|