Emotii
17 Feb 2009, 10:00
OOC: Am vazut ca mai sunt membrii ce au aici un topic intitulat "prima zi" etc. etc. Sper ca nu e o problema ca am deschis si eu unul.

BIC:
Totul era alb in mintea mea. Stateam acolo, in pragul usii, privind spre multimea de oameni ce se inghesuia la mesele incarcate cu tot felul de mancaruri.
Am aruncat o privire catre masa profesorilor. Din cauza emotiilor puternice ce se jucau prin trupul meu, aveam impresia ca toti imi arunca priviri usturatoare. Mi-am scuturat putin capul, apoi am aruncat o privire spre masa Astropufilor. Ii vedeam cum se certau pe locuri, cum cei ce "se stabilisera" gustau din bunatati si palavrageau cu prietenii.
Ma imaginam si eu asa. Printre toti acei copii, si eu una de-a lor.. Insa oricine trebuie sa treaca prin asta.. au fost multi si vor mai fi.
Mi-am luat inima in dinti si m-am apropiat de masa Astropufilor. Gasisem un loc liber, chiar la marginea ei. Fara sa mai caut din priviri potentiale goluri pe banca, m-am asezat. Priveam in stanga, in dreapta, si am observat mai multe perechi de ochi uitandu-se la mine, insa nu erau de la masa Astropufilor. Emotiile nici nu m-au lasat sa remarc de la ce casa erau persoanele ce ma priveau atat de insistent.
Mi-am scuturat usor capul si mi-am pus in farfurie diverse aperitive.
Am vazut, nu departe de mine, o alta eleva noua, ce se asezase fara sfiala langa un grup de elevi si incepu sa palavrageasca cu aceia. Cat curaj ! , imi zic.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Emotii - by Stacia Sabre - 17 Feb 2009, 10:00
Re: Emotii - by Sharma Sanara - 17 Feb 2009, 12:28
Re: Emotii - by Hermione McGonagall - 17 Feb 2009, 20:28
Re: Emotii - by Sharma Sanara - 17 Feb 2009, 20:56
Re: Emotii - by Stacia Sabre - 17 Feb 2009, 23:46
Re: Emotii - by Hermione McGonagall - 08 Dec 2009, 14:00
Re: Emotii - by Charlotte Ambrosine - 08 Jan 2010, 17:23