Lectia 9 - Lord Voldermort
|
18 Feb 2009, 21:23
|||
|
|||
Reagan, care tocmai auzise un "Hei, tu, ce faci, dormi?" ridica adormita capul pe banca si incerca sa fie atenta. Auzind intrebarea lui Alex, raspunse ea in locul profesorului:
"E ora De Aparare contra magiei. Si daca esti destul de amabil, mai bine ai asculta ce zice PROFESORUL !" raspunse Reagan Iritata, ultimul cuvant chiar tipandu-l. Regratand faptul ca tipase, fapt care il enerva pe profesor, isi dori saplece cat ami repede din clasa, pana nu are necazuri. Apoi se scuza: "Va rog sa ma iertati domnule profesor, m-am trezit mai devreme decat trebuia, n-am putut sa adorm la loc, iar acum ma enervez foarte usor. Am exersat zborul pe timp de noapte si am dormit doa..."spuse Reagan, dar nu reusi sa continue propozitia deoarece aceasta fu inabusita de un cascat lung. Apoi, leganandu-se pe picioare, ca o ametita, pica pe scaun, dupa care termina propozitia: "doar trei ore... si mi-e extraordinar deeee.....[casca lung, incercand totusi sa continue] sooomn.... si nu preee[inca un cascat, dar si mai lung] preeeeaaaa pooot saaa[casca din nou, de doua ori] fiuuuuu aten[casca iar] ateeentaaaaa....."apoi, continuand sa caste, se apuca sa se uite pe tabla. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lecţia IV | Aubrey Anderson | 18 | 3,001 |
09 Jun 2012, 20:58 Last Post: Katya Sokorov |
|
Lectia 8 - The Jinxs | Raizen Isildur | 2 | 1,480 |
20 Dec 2008, 20:03 Last Post: Raizen Isildur |
|
Lectia 7 - Practica | Raizen Isildur | 29 | 4,478 |