|
Vraja in 3
|
|
25 Feb 2009, 13:39
|||
|
|||
|
Fetelor acum cred ca am incurcat-o. Stiu ca sunteti suparate pe mine dar va pot spune ca am cateva atuuri.
Atata vreme cat nici domnul director si nici doamna Mc Gonagall nu a mentionat nimic si nu va mentiona nimic cred ca putem face treburile si prin magie. Teoria si temele le luam noi de la colegi ca sa nu rramanem in urma insa pentru practica ma ofer eu sa va invat in timpul liber. Ca am invatat si am exersat magie in timpul liber. Cunosc deja toata materia pana la anul V inclusiv. Dar dupa cum ne asteptam doamna Mc Gonagall ne-a spus ca sa o ajutam la treburi insa fara sa folosim magia. -Si acum Snara ce ne facem cu antrenamenentele care ni le-ai promis? ca nu avem destul timp. spuse Ginny -Eu cred ca da. Aratand spre bratara mea. spun eu -Eu cred ca da. Aratand spre bratara mea. spun eu -Eu nu vreau sa risc sa ni se prelungeasca detentia. spuse Hermione. -Atunci exista o alta solutie. Si le arat pana mea "a la Rikta Sketter" care scrie singura. Ea ne va face temele la toate 3 in timp ce noi ne antrenam. Ce spuneti de asta? -E o idee buna spuse Ginny. Hermione aproba si ea. In fiecare seara, dupa ce terminam sa o ajutam pe doamna Mc Gonagall la treburi eu luam temele atat pentru cercetasi cat si pentru astropufi, si imi puneam apoi pana sa faca temele in timp ce eu, Hermione si Ginny ieseam in impreurimile castelului si ne antrenam la farmece si aparare contra magiei negre cu mici dueluri, in camera necesitatii preparam potiuni si ne antrenam la transfigurare, in camera de zi le invatam Previziunile despre viitor si aritmantie, si tot in camera de zi ne faceam temele si le invatam despre Grija fata de creaturile magice, ierbologie si studiu incuiatilor. Sosi ultimele zile de pedeapsa, sambata si duminica. Acele zile ni s-au parut cele mai usoare din pedeapsa findca doamna Mc Gonagall trebuia sa fie plecata tot weekend-ul, una din noi sa ii tinem locul, si bineinteles Hermione fu aleasa sa fie cea care ii tine locul, doar era nepoata ei si celelalte 2 sa o ajutam pe Hermione. Hermione ne lasa insa sa o ajutam cu magie. Pana la urma reusim sa transformam weekend-ul dintr-unul plictisitor intr-unul distractiv. -Ma intreb cum de a aflat Draco cine i-a facut vraja? Vrajile nu spun singure de cine sunt facute. Spun eu catre Hermione si Ginny, apoi spun pe un ton mormaind soptit ca sa aud doar eu: Macar sper ca vraja sa merite aceasta pedeapsa. Sper ca nu m-am obosit degeaba cu vraja. Mi s-a parut prea putin ce am vazut pana acum. ![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Messages In This Thread |
|
Vraja in 3 - by Sharma Sanara - 21 Feb 2009, 19:42
Re: Vraja in 3 - by Hermione McGonagall - 21 Feb 2009, 21:35
Re: Vraja in 3 - by Sharma Sanara - 21 Feb 2009, 22:05
Re: Vraja in 3 - by Ginny McGonagall - 23 Feb 2009, 00:21
Re: Vraja in 3 - by Sharma Sanara - 23 Feb 2009, 00:39
Re: Vraja in 3 - by Hermione McGonagall - 23 Feb 2009, 19:07
Re: Vraja in 3 - by Sharma Sanara - 23 Feb 2009, 19:24
Re: Vraja in 3 - by Hermione McGonagall - 23 Feb 2009, 21:13
Re: Vraja in 3 - by Sharma Sanara - 23 Feb 2009, 22:17
Re: Vraja in 3 - by Hermione McGonagall - 23 Feb 2009, 22:28
Re: Vraja in 3 - by Ginny McGonagall - 23 Feb 2009, 22:53
Re: Vraja in 3 - by Sharma Sanara - 23 Feb 2009, 23:03
Re: Vraja in 3 - by Hermione McGonagall - 25 Feb 2009, 00:19
Re: Vraja in 3 - by Sharma Sanara - 25 Feb 2009, 13:39
Re: Vraja in 3 - by Hermione McGonagall - 25 Feb 2009, 20:55
|

![[Image: userbar1.png]](http://img523.imageshack.us/img523/5492/userbar1.png)