O picatura de sange intr'un pahar de apa
|
08 Mar 2009, 16:51
|||
|
|||
Am aterizat si eu pe aici
![]() Deci, in primul rand : titlul. Desi titlurile lungi sunt preferatele mele, acesta mi se pare un pic cam banal. Adica nu imi sugereaza aproape nimic... Un titlu bun, dupa parerea mea este unul care te pune pe ganduri meditative... Ei bine, pe mine titlul asta nu ma pune pe niciun gand. Introducerea e foarte draguta... Intr-o arta imprejurare m-ar fi atins, dar acum, sincer, sunt atat de happy si de binedispusa, incat nici daca as asculta cele mai triste lalaieli nu mi-ar disparea anumite imagini din minte, soapte, sms-uri, etc etc etc :"> ... Partea asta e deasemenea frumos scrisa... putin cam trasa de coada, dar merge. Adica cine a mai pomenit fotomodel la 30 si ceva de ani? Si credeam ca ai sa te axezi pe iubire in fic, pe existenta ei sau dificultatea ei etc, ceva de genul introducerii, nu pe prietenie... Prietenia exista atata vreme cat exista bunavointa. Well, succes cu ficul! Si la multi ani !!! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Oare un inger se poate transforma intr-un demon? | Rosalie Vivienne Alden | 63 | 15,739 |
07 Feb 2011, 22:18 Last Post: Katya Sokorov |
|
Intr-o zi de nedescris | Sisis Roxamburg | 2 | 1,481 |
14 Dec 2010, 16:59 Last Post: Aylee L. Lovel |