O nouã erã [Fantasy, Drama, Romance]
|
16 Mar 2009, 21:36
|||
|
|||
Deci esti The Best
Exact cum imi plashe mieeeeee Adica razboi si batalie si aventura si....si nu stiu ce sa mai zic. Plus,romantism,dragostea,tandrete. Scri odata cartea aia? Intodeauna am iubit putinele romane,unde e foarte multa aventura,batalie,razboi,vitejie,si in care mai e si un strop,sau doi stropi de romantism Acum povestesc ceva,fiti pe faza Cand vad un film sau citesc o carte ce imi place la nebunie,daca e bun filmul sau cartea,nu schimb ,sau nu zic nimic despre el/ea. Dar daca ceva,imi pare mie ca lipseste ceva,seara,inainte sa dorm,ca si o poveste de seara,imi fac io filmul/cartea cum mi-ai placea mie. Mai adaug cate un personaj,mai scot cate un mersonaj,mai adaug ot felul de chestii. Si cum sunt pretentioasa la orice,imi fac cate o povestioara in fiecare seara Asa,te intrebi "Si ce e cu asta,ce legatura are cu ce am scris io" Pei taica...io nu am poveste in seara asta=]]]]],ca nu adaug si nu scot nimic,m-ai lasat cu gura cascata.Deci e super,exact cum imi place mie [si la povestea mea,las ca ma uit io in seara asta la un film si imi fac io povestioara ] Si elfii si ceilalti,iubesc povestile,cartile si filmele cu Drama,Aventura,Romantism si muuuult Fantasy....io fac un film cu tine mai baiatule mai,cu tine si cu talentul tau.A,si numele alea sunt bestiale. Astepta NEXT! Urgennnnnt!!! ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
{keep my porcelain face away of your lips} -horror, thriller, drama | Isolde du Maurier | 11 | 4,034 |
26 Dec 2011, 16:51 Last Post: Lexie Stryder |
|
O noua Odisee, incepand cu noi doua | Iseult Cromwell | 26 | 4,184 |
18 Feb 2010, 13:49 Last Post: Jenny Spring |
|
Drama a doi tineri(varianta mea) | Aida-chan | 10 | 4,586 |
05 Oct 2008, 17:14 Last Post: Aida-chan |